Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség?! Gilbert kórom van!

Segítség?! Gilbert kórom van!

Figyelt kérdés
A májam nem tudja normálisan lebontani a bilirubint ezért sárgaság alakul ki.Nálam ez a szememen látszik, de ott nagyon...akinek ilyen betegsége van vagy hasonló és jártas ebben nem tudna javasolni valamit ennek megszüntetésére, lehet gyógyszer, tea ami már másnak segített(mert én már kipróbáltam pár dolgot de nem múlt el teljesen:( könyörgöm Bárki aki tud nekem tanácsot adni írjon, mert nagyon magam alatt vagyok emiatt:((!)
2011. dec. 5. 16:05
 1/7 anonim válasza:

[link]

de azért én meglátogatnék egy orvost a helyedbe!

2011. dec. 5. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne legyél magad alatt ennyire, mert a stressz is árt ebben a betegségben, próbáld meg elfogadni és odafigyelni a diétára.

Tóth Gabi is teljes életet él ezzel a betegséggel:

[link]

Fel a fejjel.

2011. dec. 5. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
ezeket láttam már köszi és tudom hogy nem jó a stressz de valamikor mégis szép a szemem de az nagyon ritka..valami csak van ellene:$
2011. dec. 5. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem találsz rá valami gyógymódot, sorstársakat, ha itt nem, nézegess más fórumokon.
2011. dec. 5. 16:54
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon remélem mert rengeteg oldalon voltam már..orvos is írt hogy ezzel együtt kell élni, nincs rá gyógyszer, de más májbetegségek is vannak amik sárgasággal járnak szóval kell hogy legyen rá valami megoldás..
2011. dec. 5. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ezen segít-e, de próbálj meg májvédő/májtisztító teakeveréket inni. Patikában v. gyógynövény boltban beszerezhető.
2011. dec. 6. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:

már a 2. tea kipróbálásánál tartok,és úgy látom enyhített rajta de írtam már olyan fórumon ahol remélem tudnak majd tanácsot adni hogy esetleg milyen fajtát igyak még ami teljesen megszünteti ezt..:$

köszi hogy írtatok!

2011. dec. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!