Az baj, hogy én szeretek a wc-n időzni?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig hozom magammal a telefonomat, és internetezek. Képes vagyok 1 órát is itt ülni, nem zavarnak a szagok.
Komolyan mondom! 16/L
2011. dec. 10. 16:24
1/7 anonim válasza:
Talán ez az egyetlen hely otthon, ahol zavartalanul telefonálhatsz és netezhetsz?
2/7 anonim válasza:
Nem baj, ha emiatt nem kell várnia másoknak, hogy szintén wc-zni tudjanak.
Mondjuk jobb, ha időben kitörlöd, bármekkora is volt a dolog, és lehúzod, hogy ne fölötte ücsörögj.
Egyébként, a wc magánya, elszigeteltsége vonz, azért szeretsz ott időzni, mert nem zavar senki, nyugodtan ellehetsz egymagadban. Ezzel nincs gond, amíg nem viszed túlzásba, és nem megy az emberi kapcsolataid rovására.
3/7 anonim válasza:
Én is szeretek ott ülni, de max 15-20percet. viszem a képessportot meg a telót, játszok és olvasok. :D
Viszont 1órán keresztül te csak netezel?:O
4/7 anonim válasza:
Èn is szeretek ott idözni :) Nálam olyan 20-25 perc, ha nem sietek. Esküszöm én ott tök jól tudok gondolkodni, mindig ott jönnek az ötletek meg az ihletek!
5/7 anonim válasza:
énis ilyen 1 órákat szoktam ott időzni. szerintem nem baj.
17f
6/7 anonim válasza:
Legalább ott van egy kis nyugalmad. :D
7/7 anonim válasza:
Éb is szeretek. De azért nem 1 órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!