Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az baj, hogy én szeretek a...

Az baj, hogy én szeretek a wc-n időzni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindig hozom magammal a telefonomat, és internetezek. Képes vagyok 1 órát is itt ülni, nem zavarnak a szagok.

Komolyan mondom! 16/L

2011. dec. 10. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán ez az egyetlen hely otthon, ahol zavartalanul telefonálhatsz és netezhetsz?
2011. dec. 10. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha emiatt nem kell várnia másoknak, hogy szintén wc-zni tudjanak.

Mondjuk jobb, ha időben kitörlöd, bármekkora is volt a dolog, és lehúzod, hogy ne fölötte ücsörögj.

Egyébként, a wc magánya, elszigeteltsége vonz, azért szeretsz ott időzni, mert nem zavar senki, nyugodtan ellehetsz egymagadban. Ezzel nincs gond, amíg nem viszed túlzásba, és nem megy az emberi kapcsolataid rovására.

2011. dec. 10. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretek ott ülni, de max 15-20percet. viszem a képessportot meg a telót, játszok és olvasok. :D

Viszont 1órán keresztül te csak netezel?:O

2011. dec. 10. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Èn is szeretek ott idözni :) Nálam olyan 20-25 perc, ha nem sietek. Esküszöm én ott tök jól tudok gondolkodni, mindig ott jönnek az ötletek meg az ihletek!
2011. dec. 10. 16:48
 5/7 anonim válasza:

énis ilyen 1 órákat szoktam ott időzni. szerintem nem baj.

17f

2011. dec. 10. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Legalább ott van egy kis nyugalmad. :D
2011. dec. 11. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Éb is szeretek. De azért nem 1 órákat.
2012. szept. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!