Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Skrizofréniás vagyok a kábitos...

Skrizofréniás vagyok a kábitoszertöl valaki nem tugya medig fog ez tartani?

Figyelt kérdés

skrizofréniás vagyok 18 évesen sajnos mert régeben nagy drogos voltam és ahogy aba hagytam adrogozást ugy keztek jönia tünetek meg ahalucináciok deh málasan 1 éve valaki nem tugya hogy ez medig tart vagy ez életem végéjig ijen maradok

elöre is kösz a választ

2011. dec. 10. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Komolyan itt akarod orvosolni a problémád? Irány egy orvos.

*B.a

2011. dec. 11. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:
nem it akarom csak ez a egész ojan hirtelen jöt most ez lehet hogy csak a sok drogtol van és idövel el fog mulni vagyis én ezt igy fogom felll
2011. dec. 11. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

A drogok elképesztő dolgokat tárnak fel az elmében. Azt javaslom, hogy mihamarabb szokj le az összes drogról és ha nem szűnnek a tünetek, keress fel egy neurológust. A te érdeked.

*B.a

2011. dec. 11. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
kösz szépen
2011. dec. 11. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

hali , én meg paranoid lettem tőle , de én önkivűleti állapotokba drogoztam magam mindig , engem (lekopogm)ki kezeltek , kb 4 hónap allat , antipchiotikum lehoz róla hamar csak meg kell találni a neked megfelelőt,

miket toltál? hányszor csináltad?

2012. nov. 17. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!