Mi a véleményetek az MBT gördülőtalpú cipőkről?
nekem van ilyen cipőm. soha nem volt ilyen kényelmes cipőm, mint ez és tényleg jobban igénybe veszi az izmokat egy sima séta ezzel a cipővel, mint általában. ezt a legjobban a lépcsőzésnél érezhető. nekem javult, egyenesedett tőle tartásom. Nekem bevált
19L
Miért írod, hogy ÁTVERÉS?
Kérlek, hogy pontosabban írd meg. Köszi
Ez csak az én véleményem, de szerintem nem hozza azt a hatást, eredményt amit leírnak. Sok olyan beszámolót lehetett olvasni anno a hiv. honlapjukon ahol pl. pincér írta azt, hogy előtte sima cipőben nagyon fájt már a lába, de az mbt-ben egész nap tud állni és milyen jó. Az első alkalommal amikor 4-5 órát álltam és sétáltam benne egy rendezvényen alig vártam, hogy hazaérhessek és levehessem annyira elkezdett fájni a talpam és a lábfejem tőle.(ezt megelőzően már hordtam előtte nem is keveset, de egyfolytában még nem álltam benne több órát)
Én nagyon megbántam, hogy megvettem, szerintem nemhogy 40.000.-et de 40 ft-ot nem ér. Érdekes módón azok az ismerőseimet akik tanácsolták a megvételét és dícsérték, azokat sem látom már hordani ezt a fost.
Zseniális találmány. A 71 éves édesanyám az összes csini cipőjét félredobta és csak MBT-ben jár. A héten vettük neki a 3. párat. Korábban fájt a lába (sarkanytú miatt) és a dereka.
Nekem minden este fájt a lábam és a derekam. Szintén befigyel egy sarkantyú probléma. 1 éve gyakorlatilag már csak MBT-ben járok és nem fáj semmim. Hülyén néz ki az elegáns öltözethez ajánlott MBT, de nem érdekel, fő az egészség. Többnyire az ebay.hu-n szoktam vásárolni a cipőket.
42F
Kedves 42/F !
Hálásan megköszönöm a "véleményét", mert én is 71 éves vagyok és bizonytalan voltam hogy az ilyen korban is hozzá lehet szokni. Januárban megveszem (most a Jézuskára kell a pénz). Üdvözlettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!