Kinek mi a vélemény az MBT cipőkről?
Figyelt kérdés
Én 3-4 hónapja hordom és nagyon bejött. Bár nem vehetem fel mindenhova, vezetni például nagyon rossz benne, meg mivel nem 10 forint volt nagyon kell rá vigyázni. De szerintem sokat segít2009. aug. 1. 10:18
1/4 anonim válasza:
szerintem ha egy embernek az lenne jó, hogy gömbölyű a talpa, akkor az evolúció folyamán kigömbölyödött volna a talpunk. Nemhiszem, hogy ez egészséges lenne. Nagyon sok embernek rendellenesnek tűnik a járása benne. Én egy lépést nem tudtam menni vele:D de ez lehet h csak az én hibám:D
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs, nagynéném hordja és nagyon szereti. Állómunkát végez, egész nap abba van, és nem fáj semmilye. Ő azt mondja megérte.
4/4 anonim válasza:
Anyunak van és azt mondja, hogy kényelmes, gyakran hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!