Mi a véleményed ezekről a cipőkről?
2011. nov. 3. 20:35
1/14 anonim válasza:
Nekem mind kettő tetszik,bár a második kicsit jobban.
4/14 anonim válasza:
Ömm... nem tudom felfogni ezen mi tetszik bárkinek is... Szerintem nagyon unalmasak és olyan öreg papás hatást keltenek :/
17/L
5/14 A kérdező kommentje:
17/l : Felhúzva, és a többi ruhadarabbal jól nézz ki :) :D
Most, ha én is így meglátnám egy képen nem biztos, hogy nekem is tetszene. köszönöm a válaszod !
2011. nov. 5. 18:13
6/14 anonim válasza:
Ez a divat. Mindenkin ilyen van. Megfelelő ruhákkal szép, persze. Nem igazán értem, mit kell véleményezni rajtuk.
7/14 anonim válasza:
VÉGRE!!!! untam már a sok nyomorék 2 centis magassarkúkat nézegetni!! EZ A DIVAT!! csoda mind2 :)
8/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, mert nem olyan a stílusom, de most tényleg ez a divat:)
9/14 anonim válasza:
Ez a divat? Bár meg se lepödök... a "divat" mindig is nagyon elkorcsosult dolgokról szól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!