A Hervisben vett már valaki Shape-Ups gördülőtalpú cipőt?
Én tavaly vettem gördülőcipőt, igaz a KGST piacon 5000,- Ft-ért egy kínaitól. Pont olyan a talpa, mint a több tízezer forintosoké. A tapasztalat: nulla.
Semmilyen értelemben vett változást nem érzek, pedig hordom minden nap.
Most aztán lehet, hogy a márkás cipő tényleg tud valamit, de az enyém semmi különöset.
Kedves Tetris!
Kérdeznék a cipődről pár dolgot.
1.Mennyire hasonlít "márkásabb" társaira külsőleg (nem a divatra értem, inkább a speciális talpára konkrétan)?
2.Hány évet/hónapot adnál a cipődnek strapabírás szempontjából?
Ezeket tök komolyan kérdezem, mivel már sok rosszat hallottam a MBT minőségéről, (ami ugyebár méregdrága) kapva kapok a lehetőségen, hogy megkérdezzek egy embert, aki a kínain hozzájutott egy ilyen cipőhöz.
Kíváncsian várom válaszodat, és köszönöm!
Külsőre pontosan úgy néz ki, mint egy bármilyen más edzőcipő, fekete színű, és fehér a díszvarrás. A talpa is fekete.
Tavaly nyáron vettem, azóta hordom folyamatosan. Télen is viseltem, amikor nem volt nagy hó. Szerintem 2-3 évet még biztos kibír, mivel nincs rajta semmi kopásnyom. Az orra részén van, mivel elcsúsztam egyszer a járdán télen, de egyébként tökéletes állapotban van.
Sztem toronymagasan megért 5ezer Ft-ot. Ki is lehetne mosni a gépben. Kivehető a talpbélése. Mivel jó vastag a talpa, télen se fázott benne a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!