Mit tegyek? Ezt már nagyon nehezen viselem! :- (
Figyelt kérdés
3-4 napja elért valami vírus vagy nem tudom. Először csak a torkom fájt,be volt gyulladva. Ettem mézet, és elmúlt töle. Amikor ez elmúlt 2 napja be van dugulva az orrom, alig kapok levegőt, 2 nap alatt jó ha aludtam 8-9 órát. Most reggelt meg már arra ébredtem hogy szakad rólam a víz,és jég hideg vagyok, megmértem a "lázam" 35,6 volt. Teljesen kábultnak érzem magam, fájnak a végtagjaim, a vállam... Most elkezdett fájni a az arcom, a homlokom, a SZEMEM is. :(. Neo Citránt iszok.... De az az érdekes, hogy egyáltalán nem köhögök, és a torkom sem fáj, mert általában amikor megvagyok fázva,akkor az is egy vele járója szokott lenni. (Nem tudok másra gondolni csak arra hogy a méztől gyúgyult meg a torkom...) De ezt atöbbi tünetet nem tudom hogyan kezeljem :(((2011. nov. 26. 08:52
1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy az elmúlt 2-3 napba a szaglásom is sokat romlott.
2011. nov. 26. 08:53
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, és reggelente az ajkaim kivannak száradva. :S
2011. nov. 26. 08:55
3/6 Virág6 válasza:
Erre már csak az antibiotikum segít.
5/6 anonim válasza:
Fiamnak is ilyen tünetei voltak/vannak hétfő óta, ő tegnap lámpázta az arcát, egy hete rekedt is. Ha fáj az arcod és a homlokod az lehet, arc-homloküreg gyulladás, de attól is, hogy nem tud a nátha kijönni. Orrcseppet használsz? Nem ártana orvoshoz menni, ezek influenza-szerű tünetek, még akkor is ha nincs lázad.
6/6 Mezei Bea válasza:
Sztem menj el az orvosodhoz,me t felettèb èrdekes. viszont a hömèrsèkletedet mèregethetnèd mert ez a 35,6 nem laz,de meg hoemelkedes sem,viszont normalis sem. mert a normal höfok,36-37 kozott ingadozik. de az is lehet hogy nem volt rendesen a homerona helyen,vagy hamar vetted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!