Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor télen pl hógolyózás...

Amikor télen pl hógolyózás után bemegyünk és megfogjuk a meleg radiátort, akkor az mellett hogy "éget a radiátor" okoz valami mást kárt is bennünk?

Figyelt kérdés
tehát egy olyan radiátor ami egyébként nem annyira meleg, szóval ha normál állapotban megfogjuk akkor azt mondjuk tök jó meleg, de ha le van fagyva a kezünk és úgy fogjuk meg akkor égető érzést érzünk, miért? és az mellett hogy fáj, csinál valami kárt bennünk?
2011. nov. 24. 20:32
 1/2 Antimod ***** válasza:
Nem okoz kárt, hiszen a radiátor épp olyan meleg csak, mint bármi máskor. A kezed hűlt le annyira, hogy irreálisan forrónak érzed. Egyébként lassan szoktasd a meleghez, a vérkeringést kell fokozni benne. Így pl. nyugodtan moshatsz hideg vízben kezet, azt is melegnek fokod érezni, míg a langyos "égetni" fog.
2011. nov. 24. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lassan kell hozzászoktatni, azért párszor már volt velem ilyen, csak próbáltam részletesen szájbarágósan leírni, hogy biztos kapjak választ :D de kaptam [:
2011. nov. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!