Vikktor88 kérdése:
Fűtéssel lenne nekem problémám, amatőr vagyok kérésre építettem ki 3 radiátornak a kiállásokat zárt rendszerről van szó, miért csak félig meleg az alsó 2 radiátor?
Figyelt kérdés
Félig fűt az alsó radiátor a törölközős pedig csak langyos
Segítségeteket kérem Köszönöm! Mi lehet a baj??
2011. nov. 21. 13:06
1/18 A kérdező kommentje:
az emeleten van egy radiátor az tökéletesen fűt de a földszinten levő 2 radiátor csak félig meleg sőt a törölközős radiátor inkább langyos belinkelek egy képet a rendszerről. [link]
2011. nov. 21. 13:08
2/18 A kérdező kommentje:
Szakemberek segítségét várom! Köszönöm.
2011. nov. 21. 13:09
3/18 anonim válasza:
Radiátorok légtelenítve vannak? Ha kinyitod az oldalukon (törülköző radiátornál a tetején) a légtelenítő szelepet, akkor víz bugyog ki?
Söntök vannak a radiátorokon? Ha igen, jól vannak beállítva?
4/18 A kérdező kommentje:
Igen minden légtelenítve van, és víz jön a légtelenítőkből nem lehet hogy a csövezés nem jó?
2011. nov. 21. 13:18
5/18 A kérdező kommentje:
Nincsen sönt de a lakás többi részén sincs és jól működik minden csak az alsó 2 nem akar, valamiért nem kering a víz szerintem
2011. nov. 21. 13:23
6/18 anonim válasza:
Valahol légbuborékos.A zárványt ki kell nyomatni,rákötöd a hálózatra és legfelül jól ki ereszted, több litervizet.Talán megjavul.
7/18 A kérdező kommentje:
2011. nov. 21. 13:56
8/18 anonim válasza:
Ha felkapcsolod a szivattyút magasabb fokozatra, mi a helyzet?
9/18 A kérdező kommentje:
kicsit melegebbek lesznek a radiátorok de egy idő után ugyan lehűl az alsó 2,
2011. nov. 21. 14:52
10/18 menta34 válasza:
Nem vagyok szerelő... de logikusan az a baj, hogy a víz a kisebb ellenállás felé haladva, rövid úton megfordul az emeleti radiátorban és nem vagy alig jut el a nyomás/áramlás a földszintre.
Megoldás: Az emeleti radiátort zárd el 2/3-ig és nézd meg utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!