Fűtéssel lenne nekem problémám, amatőr vagyok kérésre építettem ki 3 radiátornak a kiállásokat zárt rendszerről van szó, miért csak félig meleg az alsó 2 radiátor?
Félig fűt az alsó radiátor a törölközős pedig csak langyos
Segítségeteket kérem Köszönöm! Mi lehet a baj??
A megoldás pedig csak az, hogy beállítod az áramlási ellenállást a radiátor fojtásával.
Ahonnan jön az emeletre... annak mi van a végén? ott is van még radiátor? mert simán lehet az is, hogy ebbe az ágba nem jön el, mert pl. szintén van valami amarra, ahol könnyebben megfordul a víz, szóval arra is fojtani kellene.
A 10. mondja már a tutit csináld meg. Ugyanis elfelejtetted azt megnézni, hogy a maradék radiátoraid közül valamelyik közben "izzik" mert arra megy a meleg víz. Folyamatosan átgondoltan be kell szabályoznod a hőeloszlást, víz eloszlást a radiátorokon. Mivel megváltoztak az áramlási körülmények. Az új ágba több víz kell.
Más is ezzel küzd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__236042..
Kedves menta34!
Az lenne a kérdésem, hogy amit írt (# 14/16) nálam ez pont fordítva jelentkezik! Mi ilyenkor a teendő? :D köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!