Miért meleg a radiátor, ha le van totál tekerve?
1. A szomszédok nagyon örülhetnek neked, mert ezek szerint ök fizetik a te lakásod fütését is.
2. A radiátor azért meleg, mert a meleg viz mindenképpen át megy rajta.
Igen van szabályzó. Új építésű társasház, nem is mondanám előszobának, a bejárat rögtön az étkező+ konyhába nyílik. Ha bekapcsolom a fűtést, akkor 30 fok lenne nálunk. Nekem bőven jó a 22 fok is és még talán ez is sok.
Korábban nem volt meleg a radiátor ezért kérdeztem, idén vettem észre, hogy mind a két radiátor meleg folyamatosan.
Tönkre ment a felső elzárószelepen lévő termosztát fej,és így átengedi a vizet a radiátorba.Ez könnyen cserélhető,nem kell hozzá vizet zárni bontani,csak a műanyag foganytút kell lecserélni. Valószínűleg nyáron ment tönkre a +35 fokban ,amikor is lezárva volt és túlfeszült benne az érzékeny termoszelep. Nyáron Nem szabad lezárni,maxra nyitva kell hagyni !
Beszélj a közös képviselővel mihamarabb ! , mert ha van mérő a radiátoron akkor olyan számlád lesz hogy a gatyád rámegy,ha egyfolytában fűtesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!