Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ciki, hogy 12évesen szeretnék...

Ciki, hogy 12évesen szeretnék egy götz babát karácsonyra?

Figyelt kérdés
A haját szeretném fonni....
2011. nov. 18. 08:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
xdd úristenn xddddd nee xdddd ez nagyon vicces volt xdd amúgy én TE vagy gyerekes mert babázol. de még gyerek vagy ahogy énis de én nem játszok babákkal és akkor én épp NEM vagyok gyerekes xddd
2011. nov. 18. 10:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Csak beképzelt!!
2011. nov. 18. 10:17
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
beképzelt vagyok ? és még gyerekes is? xdddddd
2011. nov. 18. 10:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Kedves Ikszdézőmániás. (mert nem tudom, ki vagy, hogy szólítsalak) Nem mondtam, hogy tinip.csa vagy - olvastál ilyet valahol?

De attól még a sminkelés-miniszoknyázás-fiúzás az igenis tinip.csás viselkedés, pláne ebben a korban.

(Próbáld a szövegértelmezés-képességedet fejleszteni, mert _nem_ Rólad beszéltem.)

2011. nov. 18. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:
én meg mondtam egy szóval is a miniszoknyát? te is oda figyelhetnél nem csak én ;) amúgy vicces név hogy "ikszdézőmániás" xdddd
2011. nov. 18. 10:27
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Ne békétlenkedjetek lányok!

Egyik sem rosszabb a másiknál. Van aki babázik, van aki pasizik, van aki mindkettőt csinálja. Ebben a korban mindhárom alternatíva elfogadható, feltéve hogy a megfelelő szinten csináljátok. A baj azzal van, ha elszalad veletek a póniló. Minden héten más fiúval lenni, megengedni nekik a nyilvános fogdosódást, csókolózást pl. már túlzás. Ugyan így, gondolom nem vinnéd magaddal a suliba azt a babát, hogy szünetben is azzal játssz, mert már ez is "fura".

Egyébként pedig, fejben biztosan érdeklik a Kérdezőt is a fiúk. Csak nem beszél erről akárkivel. A haj befonásának gyakorlása, a szépségápolási képességeinek fejlesztése pont azt szolgálja, hogy később tudjon szépítkezni, ugye kik kedvéért?

Legyen ilyen az arcotok :)

2011. nov. 18. 10:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Tejbegrízeskenyér jól írta. A babázás, szépítkezés a nővé érés folyamatába tartozik. sajnos a mai korosztálynál ez szinte teljesen kimarad. Semmiképpen sem szabad elítélni a kérdezőt azért, hogy babázik, azért sem kell elítélni senkit mert fiúkra gondol, ameddig ennyi idős korban megmarad elméleti szinten. Ki így, ki úgy.

Veszekedni, pedig semmiképpen sem kell egymással. Tartsuk tiszteletben egymást !

2011. nov. 18. 10:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Ilyen idősen azért már nem kell elméleti szinten maradni. Csak ne arról szóljon, hogy minél többen lássanak együtt minket, és minél inkább felfigyeljenek rá, hogy mi mennyire egymással vagyunk elfoglalva. Valódi kapcsolat legyen, ami rólatok, egymásnak szól.
2011. nov. 18. 11:03
 19/24 anonim ***** válasza:
A ciki az lenne, ha olyat kérdeznél, hogy „ciki, hogy 12 évesen szűz vagyok”? A babázás teljesen normális (és még azt se zárja ki, hogy a fiúk is érdekeljenek, én is tízévesen már nagyon bele voltam esve egy osztálytársamba, de simán barbiztam is még akkor :) mondjuk ebben a korban az is teljesen oké, ha még nem érdekelnek a pasik, mert ennyi idősen nem sok értelmes fiúval lehet találkozni.
2011. nov. 18. 19:16
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!És léccciiiiiii ne vesszetek össze egy hülye kérdésen!!!!
2011. nov. 19. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!