Ciki, hogy 12évesen szeretnék egy götz babát karácsonyra?
Figyelt kérdés
A haját szeretném fonni....2011. nov. 18. 08:49
1/24 anonim válasza:
Ez kéne, hogy a normális legyen 12 évesen.
Ha ehhez van kedved, akkor ezt csináld és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2011. nov. 18. 08:54
3/24 anonim válasza:
Sztem se. Ha ehhez van kedved, akkor kérj egy olyan babát, és fond a haját.
4/24 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség, mikor vannak komoly gyűjtők is, akik babákat gyűjtenek. Gondolomők is "csinosítják", öltöztetika babákat.
Szerintem ez természetes.
5/24 anonim válasza:
12 évesen tényleg babázni kellene még, nem pedig sminkelni, meg szórakozni járni. Úgyhogy nem ciki, sőt szerintem nagyon szépek azok a babák. Te is gyermek vagy még, hát babázz!
6/24 anonim válasza:
Úristen!! Végre egy normális 12 éves. Jó babázást!
7/24 anonim válasza:
hát én 13 vagyok. 2 féle 12 éves van. van a te fajta akik szeretik a lovat,a babákat (ezzel szerintem semibaj) és vannak azok akik már cigiztek,igazi "roszkislányok". de gondolj bele hogy ha majd suliba kérdezik mit kaptál és te mondod hogy egy babát akkor szerinted mit fognak szólni? kiröhögnek,csúfolnak stb. és amúgy szerintem egy picit gáz :D 12 évesen már azért titokba a fiúkat kéne nézned, kisminkelgetni magad. és ne mondjátok hogy 2ezek a mai fiatalok" mert 10 éve is ezt csinálták a 12-13 éves lányok. szerintem ez természetes hogy 12 évesen már a fiúk is érdekelnek. nem azt mondom hogy kezd el járni valakivel de azért az hogy a barátnőidel sugdolózz hogy jajj de rossz ez a fiú,jaj de helyes. 9 évesen még oké a barbi de 12 :D amúgy ez csak SZERINTEM
8/24 anonim válasza:
Utolsó... szerintem a "magadfajtának" lesz gyereke/abortusza 16 évesen. Sokkal jobb, amit a Kérdező csinál.
Pláne, hogy a Götz baba komoly érték (is).
Én is 12 évesen még gyerek voltam, nem kis hülye tinip.csa, mint a mai fiatalok. És nem bántam meg - hála a magasságosnak, hogy én még így nőhettem fel. Ráér pasizni.
9/24 anonim válasza:
én vagyok az akinek 16 évesen abortusza lesz szerinted. én mondtam egy szóval is hogy pasizzon be? azt mondtam hogy ilyen korban már a lányok sugdolózni szoktak a fiúkról. és mi a f@szért lennék én tinip*csa? azért mert megmondom a véleményem? azért mert hetente egyszer kisminkelem magam? azért mert érdeleknek a fiúk? hát gratulálok neked ha szerinted ez a p*csaság.
10/24 A kérdező kommentje:
Nyugi nárr!!!! Hogy lehetsz ilyen gyerekes ha már nem érdekelnek a játékok?!
2011. nov. 18. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!