Hogyan lehetnék lázas?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy azt gondoljátok,hogy miért is akarna valaki belázasodni?Ez nem lényeges.Lécci írjatok vmi módot,amitől be tudnék lázasodni...2011. nov. 16. 17:21
3/10 anonim válasza:
Állítólag a krétákba már nem rakják bele azt az anyagot, ami kiváltja a lázat.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát krétám az van...De hallottam én is,hogy már nem rakják bele azt az anyagot,ezért nem tudom h mi legyen.:/ Más ötlet?
2011. nov. 16. 17:35
5/10 anonim válasza:
Mégis mi a csudáért kéne lázasnak lenned? :D
6/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdés még viccnek is rossz. Pláne, egy olyan helyen, ahol névtelenül lehet akár marhaságokat is írni. Eszedbe ne jusson beszedni valamit, amit itt írnak. Valaki poénból ír valamit, ami méreg, aztán küzdhetnek az életedért. Nehogy hülyeséget csinálj!
8/10 anonim válasza:
játsszad el h lázas vagy, én is mindig ezt csinálom
9/10 anonim válasza:
de eljátsza h lázas azt a lázmérő nm mutat semmit...
10/10 anonim válasza:
A lázmérőt nagyon könnyű becsapni. Pár másodpercig hagyományos égőhöz kell tartani (ki kell kísérletezni).
A láz látszatát, pedig elérheted, ha az arcod dörzsölöd, valamint visszatartod a levegőt és közben erőlködsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!