Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék lázas holnapra?

Hogyan lehetnék lázas holnapra?

Figyelt kérdés

Vagy hogy fázhatnék meg? Nem akarok suliba menni mert pihennem szeretnék. De ne jöjjön senki légy szíves avval a dumával hogy SZERINTEM MENNYÉL ISKOLÁBA, ISKOLAKERÜLŐ STB..

És hogyan lehetne torokgyulladásom?

2011. febr. 9. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
és mi van egyszerűen csak nem mész? miért akarsz hozzá megbetegedni? vagy ha orvosi igazolás kell, akkor meg menj el az orvoshoz és mond azt h egész éjjel fostál.
2011. febr. 9. 17:52
 2/13 anonim válasza:

lázas úgy lehetsz hogy a kávéba sót raksz.

[legyél másnapos.. xd sörbe belehamuzol..]

torokgyuszi? sok-sok naaaaagyon sok hdeg naaaagyon hideg víz..:D am a sós kávé lehet nem finom de 100%h hat...legalábbis ezt mondták..:)

Sok sikert a betegeskedéshez

2011. febr. 9. 17:53
 3/13 tetris ***** válasza:

Állj oda édes jó anyácskád elé, és valld be töredelmesen, hogy fáradt vagy, nyűgös vagy, nyúzottnak érzed magad, és kérd meg, hogy engedélyezzen egy pihenőnapot.

Az őszinte szó többet ér, mint a kotyvalékok, azoktól tényleg beteg lehetsz.

2011. febr. 9. 17:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát nekem a szüleim nem hiszik el ha nem vagyok igazából beteg, és csak úgy nem mehetek el orvoshoz hogy kamuzok, mert nincs bátorságom hozzá, meg inkább beteg legyek és akkor elmék orvoshoz.

A sós kávét még nem próbáltam, de nem tudom hogy csináljam mert az feltűnő ha anya előtt ott elkezdem csinálni, meg nem is ihatok kávét az a baj :( Majd kipróbálom hogy hideg vizet iszok sokat, és lehet hogy torok gyulladásom lesz. Elég erős szervezetem van, az a baj, hogy nehezen betegszem meg. De lenne egy kérdésem: és ha a csinálok magamnak capuchinot és abba rakok bele sót? Akkor is lehetek lázas vagy nem ? :S

És aki még tud ötletek az írjon :] Köszönöm, és azt is köszönöm hogy eddig nem írt senki hülye válaszokat... :)

Utólsónak: de ugyse engedné meg, már próbáltam ilyet ... :( azt mondja mindig hogy menjek mert ne maradjak le dolgokrol :S

2011. febr. 9. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Te már most beteg vagy!:-)
2011. febr. 9. 18:25
 6/13 anonim válasza:
egyél krétát
2011. febr. 9. 18:28
 7/13 A kérdező kommentje:

muszáj állandóan oda írni hogy: már beteg vagy ... -.-?

Krétát már probáltam de nem sikerült... :S

2011. febr. 9. 18:38
 8/13 A kérdező kommentje:
valaki válaszolna légy szíves erre? : ha csinálok magamnak capuchinot és abba rakok bele sót? Akkor is lehetek lázas vagy nem ? :S
2011. febr. 9. 18:39
 9/13 tetris ***** válasza:

A sós kávétól ugyan miért lennél lázas? Akkor lázas lennél a krumplilevestől is, az is sós.

Ha anyuskáddal nem lehet beszélni, hogy otthon maradhass, akkor sajna nincs más, holnap menni kell a suliba.

2011. febr. 9. 19:57
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ -.-"
2011. febr. 9. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!