Mitől lehetnék holnap reggel lázas?
Ugyanis holnap töri TZ lesz és sz@rt se tudok, nincs kedvem tanulni, most volt kicsi hőemelkedésem, d elehet holnapra nem lesz. Azt terveztem anyámnak bemesélem hogy fáj a fejem de nagyon:D és lehet a lázmérőt is lesz lehetőségem melegvíz alá tenni, de inkább natur lázas akarok lenni!
Másik meg a nem kedvelt osztálytársak miatt se akarok menni!
-aszem krétaevéstől lehet, de az kilőve... fúj...
F18
pedig a krétaevést akartam javasolni,tuti állítólag a hatás..
de talán az lesz a legjobb,ha bemész,megírod.
A töri a legkönnyebb tantárgy,nem értem mitől félsz!
Aha, a töri a legkönnyebb tantárgy! :D
Egyébként, menj be, ott meg menj le az orvosiba, hogy rosszul vagy, hánytál is, tegnap lehet hogy romlott kaját ettél és hazaküldenek.
De azért ne játszd el gyakran, 18 évesen már irtó ciki.
Nem bemesélni kell, hogy fáj a fejed, egyszerűbb, ha "nem bírsz" kikelni az ágyból - fejfájás miatt ;) Hányingerre is panaszkodhatsz.
Csak aztán vigyázz ezzel, nehogy tényleg beteg légy..
köszi! végül úgy oldottam meg hogy a hőmérőt bedobtam a forróvíz alá XD 37,4-re leráztam és itthon maradok a héten!
Fu****ck íeah! :D
Am meg a törit utálom, nem mindenkinek az a legkönnyebb!
Jó rég irtad már ezt a kérdést látom :) ,de azért elmondom a véleményem én is.A kréta nem jó.Ha nem tudsz olyant szerelni amit kb.húsz évvel ezelött használtak az nem jó.
Ha hajat mosol ne dugd a fejed se a fagyasztóba,se sehova.Ettől nem csak lázas leszel hanem tüdő gyulladást is kapsz.Emellett még az is valószinű,hogy elhull a hajad.
Saját tapasztalatom szerint se sós kávé,se a sós tej,sós viz nem jó.A te korodban n is nagyon sokat kerstem a módját annak,hogy hogyan lehgyek beteg.Aztán megtaláltam a módját.Ha a szüleid elött kell mérned a lázad az sem baj,mert bejön.Vegyél min. 2db. WASABIs chipset,marokszámra egyed és sok vizet igzál tá.Aztán futhatsz a szülőkhőz lázat mérni.De vigyázz!!! NEm tart sokat a hatása,úgy,hogy legyen tartalékod is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!