Help = ( tudnátok segíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
nem tudom hogy mi bajom vam ezért kérem a tanácsotokat..
a válaszokat előre is köszönöm!!
sokszor érzem hogy mintha égne a szemem és szédülök, fáj a fejem,meg fáradt vagyok,mindig aludnék,sokkal jobban fázom mint szoktam (mert általában nem vagyok fázós) ,akkor szoktam így lenni amikor lázas vagyok de a lázmérő meg nem mutat semmit...és van valami a jobb fenekemmel mert nagyon fáj ha meg megmozdulok már fáj is,kemény székre meg lesem tudok ülni
2011. nov. 14. 15:09
1/3 anonim válasza:
sporolsz valamit? A fenekednél akár meghúzódhatott egy izom. A szemeddel meg el kéne menni szemészetre.
2/3 anonim válasza:
A fenek gondot az orvostol kerdeznem,a faradekonysag,aluszekonysag lehet vashiany is,v. valamilyen vitaminhiany.Az orvos beutal vervizsgara,gyorsan megtudod,ha nem vagy verszegeny,vegyel egy doboz vitamin komplexet,amiben nyomelemek is vannak.A fazas,fardekonysag,lehet meg a pajzsmirigy elegtelen müködese,ja es a szemszarazsag is,nekem is van.
3/3 A kérdező kommentje:
15:12
nem sportolok semmit
am köszi a válaszokat :)))
2011. nov. 14. 16:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!