Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már a Nőknek is nehezükre...

Már a Nőknek is nehezükre esik a kézmosás?

Figyelt kérdés
Felfigyeltem, hogy sem a párom, sem Édesanyám nem mos kezet minden wc-zés után. Engem viszont nagyon zavar. Páromnak gombásodás volt a kezén, úgy jöttünk rá, h mi is az, amikor nekem is elkezdett vedleni a bőr a kezemről és elmentem a patikushoz megérdeklődni, h mi lehet. Már nem is csodálom, h olyan a keze... és nem tudom hogy mondani Neki, h mossa a kezét sűrűn. 1x jött egy alkalom,szóltam, akkor visszament és megmosta, de azóta is mindig megfeledkezik róla. :S
2011. nov. 1. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Látom ez a kérdés arra jó, hogy a párodat szidjad :D Tudod mit, ezt mondjad neki!
2011. nov. 1. 18:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem szidom, mert imádom..., sőt, szerelmes is vagyok. Csak ez a dolog nagyon zavar, ja és az, h a macskát felengedi az ágyára. De, nem akarom ilyesmi miatt elhagyni...
2011. nov. 1. 18:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Kül., majd megkérdeznélek Téged, ha a párod miatt elkezdene vedleni a kezed és égető érzés lenne...kiváncsi vagyok, h Te mit szólnál hozzá.
2011. nov. 1. 18:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam indirektben mondani Neki, és célozgatni... direktben nem akarom. Amúgy, nem gyerek már, fel kéne, h érje ésszel.
2011. nov. 1. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok a párod mellett, mert nem ismerem, de az hogy kisebb dolgok után nem mindig mos kezet nem egyenlő azzal, hogy ellepi a gomba a testét és szépen lassan felzabálja a fertőzés... Elkaphatta egy kézfogásból, egy kilincs megfogásától, bármitől, amire nem is gondolnál... Ilyet úgy is össze lehet szedni, ha 5 percenként mos kezet, ezt viszont neked kéne felfognod és nem célozgatni rá, hanem kézen fogni és elvinni bőrgyógyászhoz, aki tud rá valami okosat mondani.

Ezt mondom úgy, hogy nekem úgynevezett napgombám jött ki a nyáron minden előjel nélkül. Egy szánalmas, undorító, igénytelen alaknak éreztem magamat, holott általában napi kétszer zuhanyzok, de egyszer biztosan! A bőrgyógyász megnyugtatott, hogy a gombák 99%-ban abszolút nem a tisztálkodás hiánya miatt jönnek ki, hanem az immunrendszer legyengülésének jelei... Valakinél teljesen spontán jönnek ki, míg másnak elég egyszer rossz helyre nyúlni és örökre szenvedni fog vele.

2011. nov. 1. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja utolsó vagyok... teszem hozzá az én táskámban mindig van kézfertőtlenítő gél, és naponta kétszer háromszor használni is szoktam, még is én voltam a családban az első és egyetlen napgombás, tehát ennyit erről.
2011. nov. 1. 18:40
 17/19 A kérdező kommentje:

Igazad van, csak gondoltam, h aki wc-zés után nem mos kezet, az máskor sem sűrűn... Gondolok olyasmire, h elmegy boltba, és amikor hazaér, akkor sem..pedig megfogja a kilincset több helyen is...

Persze, az lenne, de így hogy alig 2 hónapja ismerjük egymást nem vihetem dokihoz, meg úgy, hogy Ő 3o éves.:)

2011. nov. 1. 18:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Van rá kenőcse, de azt is csak akkor keni, ha megkérdezem, h bekente-e...
2011. nov. 1. 18:54
 19/19 A kérdező kommentje:
És azt is mondta a gyógyszerész, h lehet valami bakteriális fertőzés is a gombásodás mellett... azt meg könnyű elkapni, ha nem mossa elégszer a kezét...
2011. nov. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!