Már a Nőknek is nehezükre esik a kézmosás?
Én nem vagyok a párod mellett, mert nem ismerem, de az hogy kisebb dolgok után nem mindig mos kezet nem egyenlő azzal, hogy ellepi a gomba a testét és szépen lassan felzabálja a fertőzés... Elkaphatta egy kézfogásból, egy kilincs megfogásától, bármitől, amire nem is gondolnál... Ilyet úgy is össze lehet szedni, ha 5 percenként mos kezet, ezt viszont neked kéne felfognod és nem célozgatni rá, hanem kézen fogni és elvinni bőrgyógyászhoz, aki tud rá valami okosat mondani.
Ezt mondom úgy, hogy nekem úgynevezett napgombám jött ki a nyáron minden előjel nélkül. Egy szánalmas, undorító, igénytelen alaknak éreztem magamat, holott általában napi kétszer zuhanyzok, de egyszer biztosan! A bőrgyógyász megnyugtatott, hogy a gombák 99%-ban abszolút nem a tisztálkodás hiánya miatt jönnek ki, hanem az immunrendszer legyengülésének jelei... Valakinél teljesen spontán jönnek ki, míg másnak elég egyszer rossz helyre nyúlni és örökre szenvedni fog vele.
Igazad van, csak gondoltam, h aki wc-zés után nem mos kezet, az máskor sem sűrűn... Gondolok olyasmire, h elmegy boltba, és amikor hazaér, akkor sem..pedig megfogja a kilincset több helyen is...
Persze, az lenne, de így hogy alig 2 hónapja ismerjük egymást nem vihetem dokihoz, meg úgy, hogy Ő 3o éves.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!