Már a Nőknek is nehezükre esik a kézmosás?
Figyelt kérdés
Felfigyeltem, hogy sem a párom, sem Édesanyám nem mos kezet minden wc-zés után. Engem viszont nagyon zavar. Páromnak gombásodás volt a kezén, úgy jöttünk rá, h mi is az, amikor nekem is elkezdett vedleni a bőr a kezemről és elmentem a patikushoz megérdeklődni, h mi lehet. Már nem is csodálom, h olyan a keze... és nem tudom hogy mondani Neki, h mossa a kezét sűrűn. 1x jött egy alkalom,szóltam, akkor visszament és megmosta, de azóta is mindig megfeledkezik róla. :S2011. nov. 1. 17:48
1/19 anonim válasza:
Itthon én sem mosok kisebb dolgok után mindig kezet, elvégre nem nyúlok a nemi szervemhez, csak a papírhoz, meg a lehúzó gombhoz... ha nagyobb dolgom van (illetve ha kisebb utána enni megyek), akkor természetes, illetve bárhol máshol is, ahol többen használják a klotyót és nem tudhatom mi van ott...
2/19 anonim válasza:
És még a férfiakat kiáltják ki gusztustalannak... :D Főleg vicces, hogy még meg is magyarázzák, miért nem mosnak. A következő indok az lesz, hogy túl drága a szappan.
3/19 anonim válasza:
Általában én se mosok kisdolog után, mivel nem érek a pisihez, a wc papírral érek oda, a lehuzógomb se koszos, mivel rendszeresen takarítok. A kezem se lesz olyan. Nagydolog után persze mosok.
4/19 tekike99 válasza:
én mindig mosok. és nem értem a fenti magyarázatokat sem
5/19 anonim válasza:
Mit nem értesz rajta? A kezem ugyanolyan maradt, mint pisilés előtt.
6/19 anonim válasza:
Én mindig mosok kezet, kivéve ha éjjel megyek ki pisilni, mert kimegy az álom a szememből.
7/19 A kérdező kommentje:
Amúgy jól jött ez az alkalom is, mert mondtam páromnak, hogy a gyógyszerész mondta, hogy sűrűn kell mosni kezet...:D Remélem, h ezek után majd sűrűbben mossa.:D
2011. nov. 1. 18:05
8/19 A kérdező kommentje:
A válasza, h Ő sűrűn mos kezet...:S
2011. nov. 1. 18:06
9/19 A kérdező kommentje:
És még megkérdezi, h honnan szedhette össze a gombásodást...:S
2011. nov. 1. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!