Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni izzadás ellen?

Mit tudok tenni izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Mindig izzadok...Hiába használom a legerősebb izzadásgátlót,semmit nem használ!Bárhová megyek, 2perc és már tiszta izzadság a hónom alatt!Mit tudnék ellene tenni?Mi az ami használ?
2008. márc. 16. 21:36
 1/7 anonim válasza:
100%
Szia! Exodor, Solutio Antisudor ecsetelő azt hiszem mind a kettőt gyógyitárban lehet kapni.
2008. márc. 17. 07:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert velem is ez volt mikor kamaszodtam. Semmi nem használt, csak izzadtam és izzadtam... Aztán valahogy kinőttem. Furcsa, de mostmár egyáltalán nem is izzadok. Amúgy 20 vagyok.
2008. márc. 17. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok!Akkor a fentebb írt izzadásgátló sem használna semmit?
2008. márc. 17. 21:56
 4/7 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet és tényleg nem használ semmi! légyszi adjatok valami jó ötletet mert olyan kellemetlen!
2008. márc. 21. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt a gondom, de szerencsére mára már teljesen megszűnt! Gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, 400ft körül van, és sokáig elég. Fürdés után (lehetőleg este, lefekvés előtt) tegyél egy kis mennyiséget vizes vattára, s kend be vele a szárazra törölt hónaljadat. Lehet, hogy az elején viszketni fog egy picit, ezért fontos, hogy csak keveset használj belőle, s csak napi egyszer alkalmazd! Pár hét alatt megszűnhet az izzadás. Sok sikert!
2008. márc. 29. 20:24
 6/7 anonim válasza:
0%
van egy haverom csórikám ugyan ebben a cipőben jár.de nála már nem mondhatjuk hogy majd kinövi...) 25 éves.bár kitudja.ezen szoktam röhögni ha elmegyünk valahova ruhákat venni mire felpróbálja a 3. polot szakad róla a víz :D mondjuk pár kilo azért van rajta ami fölös.gondolom nálad is.legalábbis mindig úgy van hogy a ducibbak izzadnak mint a ló.foggyál le akkor talánvagy nem tudom
2009. nov. 27. 06:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok kövér...170cm-hez 65kg párosul=) Uh ez nem lehet probléma.
2009. dec. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!