Mit tudok tenni izzadás ellen?
Figyelt kérdés
Mindig izzadok...Hiába használom a legerősebb izzadásgátlót,semmit nem használ!Bárhová megyek, 2perc és már tiszta izzadság a hónom alatt!Mit tudnék ellene tenni?Mi az ami használ?2008. márc. 16. 21:36
1/7 anonim válasza:
Szia! Exodor, Solutio Antisudor ecsetelő azt hiszem mind a kettőt gyógyitárban lehet kapni.
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert velem is ez volt mikor kamaszodtam. Semmi nem használt, csak izzadtam és izzadtam... Aztán valahogy kinőttem. Furcsa, de mostmár egyáltalán nem is izzadok. Amúgy 20 vagyok.
3/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok!Akkor a fentebb írt izzadásgátló sem használna semmit?
2008. márc. 17. 21:56
4/7 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet és tényleg nem használ semmi! légyszi adjatok valami jó ötletet mert olyan kellemetlen!
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez volt a gondom, de szerencsére mára már teljesen megszűnt! Gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, 400ft körül van, és sokáig elég. Fürdés után (lehetőleg este, lefekvés előtt) tegyél egy kis mennyiséget vizes vattára, s kend be vele a szárazra törölt hónaljadat. Lehet, hogy az elején viszketni fog egy picit, ezért fontos, hogy csak keveset használj belőle, s csak napi egyszer alkalmazd! Pár hét alatt megszűnhet az izzadás. Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
van egy haverom csórikám ugyan ebben a cipőben jár.de nála már nem mondhatjuk hogy majd kinövi...) 25 éves.bár kitudja.ezen szoktam röhögni ha elmegyünk valahova ruhákat venni mire felpróbálja a 3. polot szakad róla a víz :D mondjuk pár kilo azért van rajta ami fölös.gondolom nálad is.legalábbis mindig úgy van hogy a ducibbak izzadnak mint a ló.foggyál le akkor talánvagy nem tudom
7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok kövér...170cm-hez 65kg párosul=) Uh ez nem lehet probléma.
2009. dec. 18. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!