Kellemetlen szag, foltos póló, izzadás mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Naponta 2* legalább fürdök(reggel,este) suli után is de akkor nem mindig.Használok dezodort,sprét,parfümöt de attól még kellemetlenebb szaga lesz a hónaljamnak.Mit tehetnék?Mások még nem szóltak meg érte,de én érzem saját magamon akkor gondolom más is érzi...:S
15/L :)
2010. okt. 14. 18:38
1/5 anonim válasza:
Vegyél a gyógyszertárban SULOTIO ANTISUDORICA nevű folyíadékot,350ft körül van,nem leszel foltos és a szag is megszűnik valamennyire
3/5 anonim válasza:
1. vagyok:)
ÉN kipróbáltam ezt,mert én nagyon izzadós vagyok...és nekem megszűnt,miután bekentem magam vele!Persze kenegetni is kell minden nap először,mostmár csak kb 2hetente kenem magam vele!
Annyi a rossz benne,hogy használat után csípő-viszkető érzést ad,de ki lehet bírni!
Nekem bevált!
4/5 A kérdező kommentje:
Oksi :)
Köszi szépen :)
Majd én is veszek hétfőn.Remélem használ majd.
Ha nem fog akkor milyen orvoshoz kell fordulni vele? :S Vagy próbáljak ki mást is ?
2010. okt. 17. 11:28
5/5 anonim válasza:
Van több fajta kence a gyógyszertárban,olcsótól amit írtam de van 5000ftért is:)Nekem ez a kence bevált,nincsenek foltok:D Amúgy a háziorvos tud még rá gyógyszert adni,de az főként a szagokra vonatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!