Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni izzadás...

Mit lehetne tenni izzadás ellen? Többi lent HELP

Figyelt kérdés

Nagyon izzadok még télen is most hogy itt a nyár nagyon zavaró mit tudnék ellene tenni? Hátam, hátsom(segg) izzad föképp. valami ötlet HELP! vagy 2 éve jött ez elö eddig semmi bajom nem volt nem vagyok kövér zsir nincs rajtam csak minimális kondizok. vmi ötlet?

17/F

2011. máj. 22. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Borotváld a hónaljad.. Ha bu.zis, ha nem, így sokkal kevésbé izzadok. 16/F
2011. máj. 22. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
levan :) és a hónaljam nem is izzad csak amit leirtam a hátam meg nem szörös :)
2011. máj. 22. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Épp az, hogy ha teheted ne borotváld, mert a hónaljszőrnek az a természetes feladata, hogy a szálak között olyan "cellarendszert" alakítson ki ami biztosítja a természetes szellőzést!

Jó példa erre az édesapám aki fizikai munkás, és nem használ mindenféle kence ficét, mégis egy 30fokos meleg nap után is bátran megölelem, mert nem büdös.

Amúgy az izzadás természetes folyamat. Minél többet iszol (vizet, gyümilevet) annál kisebb rá az esély, hogy büdös leszel.

Ezt minden női portálom olvasni lehet!!

2011. máj. 22. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
enyém nem büdös olyan mint a viz
2011. máj. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!