Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni izzadás ellen?

Mit lehet tenni izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Sajnos egész évben felkeléstől lefekvésig izzadok. Mindegy hol vagyok, hogy érzem magam, ha mozgok izzadok. És nagyon kellemetlen hogy nem vehetek el egy jó fölsőt, nem emelhetem fel a kezem (a szagot szerencsére elveszi a dezodor) mert ott a nagy folt.
2011. márc. 16. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

solutio antisudorica

gyógyszertárban kb. 400 ft

este bekened, reggel lemosod (ne túl sokat!!)

2011. márc. 16. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam, de nem hatott :(
2011. márc. 16. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor viszont menj el orvoshoz, lehet hogy pajzsmirigy problémád van. elmész egy-két vizsgálatra és lehet, hogy utána teljesen megoldható a probléma egy speciális kezeléssel, gyógyszerrel vagy életmódváltással.

ne vegyél drágább izzadásgátló (exodor, certain dri, stb.) mert szinte ugyanaz mint a SA, ha ez nem hat azok se fognak :(

2011. márc. 16. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
ja, és mennyi ideig próbáltad? nekem két hét után hatott (lassan két éve használom, reggel még stiftes rexona deot is rákenek és nincs panaszom)
2011. márc. 16. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Elhasználtam az egész üvegcsét az előirás szerint.

Amúgy ott mit vizsgálnak? Mert jártam vizsgálatokra fogamásgátló szedése miatt (izzadás az előtt is volt), ott nem mutatja ki a valami baj van?

2011. márc. 16. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

uhh, nem tudom pontosan, én nem voltam, mert bevált a SA (mondjuk lehet, hogy majd valamikor elmegyek, mégiscsak jó lenne tudni miért izzadok ennyire... :S)

a háziorvosodat kérd meg, hogy írjon ki pajzsmirigy vizsgálatra, ő majd elmondja pontosan hogy is történik egy ilyen vizsgálat. nem hiszem, hogy fájdalmas lenne. :)

tudom, milyen rossz így élni, ezért minden lehetőséget meg kell próbálni, hátha valami bejön. ;)

az is lehet, hogy az orvos tud ajánlani valami jobbat a solutio antisud.-nál..

2011. márc. 16. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!