Mit lehet tenni izzadás ellen?
solutio antisudorica
gyógyszertárban kb. 400 ft
este bekened, reggel lemosod (ne túl sokat!!)
akkor viszont menj el orvoshoz, lehet hogy pajzsmirigy problémád van. elmész egy-két vizsgálatra és lehet, hogy utána teljesen megoldható a probléma egy speciális kezeléssel, gyógyszerrel vagy életmódváltással.
ne vegyél drágább izzadásgátló (exodor, certain dri, stb.) mert szinte ugyanaz mint a SA, ha ez nem hat azok se fognak :(
Elhasználtam az egész üvegcsét az előirás szerint.
Amúgy ott mit vizsgálnak? Mert jártam vizsgálatokra fogamásgátló szedése miatt (izzadás az előtt is volt), ott nem mutatja ki a valami baj van?
uhh, nem tudom pontosan, én nem voltam, mert bevált a SA (mondjuk lehet, hogy majd valamikor elmegyek, mégiscsak jó lenne tudni miért izzadok ennyire... :S)
a háziorvosodat kérd meg, hogy írjon ki pajzsmirigy vizsgálatra, ő majd elmondja pontosan hogy is történik egy ilyen vizsgálat. nem hiszem, hogy fájdalmas lenne. :)
tudom, milyen rossz így élni, ezért minden lehetőséget meg kell próbálni, hátha valami bejön. ;)
az is lehet, hogy az orvos tud ajánlani valami jobbat a solutio antisud.-nál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!