Nem vagyok túl alacsony? Mit tehetek ellene?
13 éves vagyok, de csak 134cm magas.
Mindenki csúfol miatta, hetedikesként elsősnek néznek, nagyon megalázó, kisebbségi érzésem van mindig, és úgy tesznek, mintha én egy elsős intelligencia szintjén állnék.
Mit tehetek ez ellen?
Igen változó, ki mikor "ugrik meg" a növésben.
Próbáld rájuk hagyni, ezzel kompenzálják, hogy másban nem tudnak "nagyok " lenni mint a centizésben.. :))
És lehet, hogy 3-4 év múlva, Te leszel a magasabb..
Fiam 15 éves korában, a nyári szünidő alatt 10 centit nőtt, egyébként az ész a fejedben van, nem a magasságodban, aki csúfol, annak fent nincs semmi.
Egyébként egy hormonális kivizsgálás nem árt, menjetek el a háziorvoshoz. Aludj minél többet és ne cigizz, mert az is hatással van a növekedésre.
Eszembe nem jutott cigizni!
Mindig is cigaretta ellenes voltam, remélem abbahagyják, ha meg nem, akkor a tüdőrákban majdcsak megfogyatkoznak...
Nem vagyok akkora hülye, hogy tönkretegyem a szervezetemet füsttel és nikotinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!