Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beszorult a levegő, mit...

Beszorult a levegő, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A bordáim közé beszorult a levegő, több órája, akármilyen gyakorlatot végzek, semmi se jó. Eléggé kellemetlen így levegőt venni..nagylevegőt szinte nem is tudok, annyira szúr. Mit kell ilyenkor csinálni?

Köszi a válaszokat:)

22L

2011. okt. 11. 18:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
100%
Az ágyban fekve egy órája próbálok nagy levegőket venni, de semmi nem történt. Már tüdőembóliától kezdve tüdőrákig mindent is találtam a neten hogy mi a bajom. Erre rátaláltam erre. Akkora levegőt kell venni amekkorát csak tudsz és még utána is erőltetni. Roppant egyet hallhatóan odabenn vmi. Még mindig szúrt, aztán kb. hatodjára pattant egy nagyobbat és elmúlt. Köszönöm!
jan. 13. 00:03
 42/45 kódolt nő válasza:
Köszönöm 7es!isten ajándéka volt!!
ápr. 9. 19:20
 43/45 anonim válasza:
2024-ben is segített a has behúzós! Köszi!
okt. 4. 20:37
 44/45 anonim válasza:
Ez a hasbehúzós praktika nagyon klassz segítség volt, köszi!
okt. 10. 11:53
 45/45 anonim válasza:
Újabb pont a hasbehúzós embernek/módszernek. Nekem jobb oldalon a derekamnál rendetlenkedett légzés közben. Szerencsére már nem.
nov. 25. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!