Beszorult a levegő a hátamnál, mit csináljak hogy elmúljon? Szúr.
Figyelt kérdés
Sziasztok
beszorult a levegő a hátamnál.és hát nagyon idegesít mert szúr,meg minden,és mit csináljak hogy elmúljon?
meg ma olyan rossz volt mert ültem a székbe és a szívemnél éreztem ilyen fura érzést,nemtudom elmondani,aztán elmúlt,de nagyon megijedtem,amúgy kicsit hypohonder vagyok,mert ha már van valami velem egyből izgulok meg megijedek.
14/L
2010. ápr. 26. 17:30
1/3 anonim válasza:
Szia!
Egyszer régen nekem is volt hasonló, a bodáim közé "szorult be" a levegő - mondjuk akkor nem ment a be-kilégzés..:) - nyújtás után rendbe jött a dolog. Felállsz és a két karoddal elkezdesz nyújtózkodni, mintha valamit nem érnél el, aztán egy kicsit hátrahúzva a kezeidet is próbáld meg.
Remélem elmúlik. :)
2/3 Krist25 válasza:
Én nyújtottam, mintha nem értem vna el vamait, utánna hátranyúltam a kezemmel. Ezt megcsináltam vagy 10x utánna egy kicsit megütögettem ott a hol fáj, vettem egy nagyopbb levegőt, elkezdett szúrni, majd elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!