A bordáim közé beszorult a levegő, több órája, akármilyen gyakorlatot végzek, semmi se jó. Eléggé kellemetlen így levegőt venni..nagylevegőt szinte nem is tudok, annyira szúr. Mit kell ilyenkor csinálni?
A hasbehúzós tényleg jó tanács volt, köszönöm, életet mentett... Bár most szédülök, de még mindig jobb mint az a fájdalom amit éreztem ;)
2015. nov. 17. 13:19
12/45 anonim válasza:
A hasbehúzós tipp tényleg működik!
Köszönöm az infót !
2016. jan. 31. 16:01
13/45 anonim válasza:
Olyan jó, hogy ezt 2011-ben valaki megkérdezte, és azóta ha valaki ráguglizik, ezt kidobja, így még máig is segít ez a poszt (és a hasonlók) embereken ^^
2016. jan. 31. 16:37
14/45 anonim válasza:
Majdnem egy napi "szenvedés" után segített a hasbehúzós trükk :D igaz kb harmadszorra...de sikerült. Köszi így pár év után:)
2016. máj. 19. 21:08
15/45 anonim válasza:
Hogy csináljátok a hasbehúzósat? Nekem csak mégjobban fáj tőle.
A hason fekvés viszont enyhít rajta, de aztán ha felállok visszajön.
Egyébként nekem általában 2 dolog jön be. Az egyik hasonlít a hasbehúzóshoz: Mélyen addig veszek levegőt, amíg csak bírom, közben kicsit kifeszítem magam, aztán szintén addig fújom ki kissé meggörnyedve, míg nem kezdek el picit szédülni és ezt ismételgetem.
A másik pedig a torna. Addig mozgok, amíg el nem találom azt a pozíciót, amitől javulni érzem.
Jelenleg a 4 közül egyik se jön be, úgyhogy alszom rá egyet. :)
2016. jún. 20. 00:31
16/45 anonim válasza:
És ha a hátadhoz szorul? Arra valami bevált trükk? :-D
2017. ápr. 13. 21:16
17/45 anonim válasza:
Hasbehúzós nekem is jó volt. :) Végre.... mivel ilyen sokáig egyszer sem volt beszorulva a levegő. 2 napja. :(
2017. jún. 11. 00:54
18/45 anonim válasza:
Ez a hasbehuzos nagyon kiraly. Most annyira szurt hogy mar nem tudom, hogy mit csinaljak de ez segitett! Koszonom
2017. szept. 16. 00:47
19/45 anonim válasza:
5 óra szenvedés után találtam rá erre a ''hasbehúzós manőverre'', és azt hiszem kijelenthetem, hogy eddig ez a legjobb tipp, amit valaha kaptam/olvastam az oldalon. Újra ember lettem. Örök hála, kedves Idegen! :)
2018. aug. 29. 16:34
20/45 anonim válasza:
A hasbehúzós módszer nagyon király! Már annyira szúrt az oldalam hogy azt hiszem belebolondulok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!