Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orvosok miért ilyen nagykép...

Az orvosok miért ilyen nagyképűek? Ma voltam kórházba 7-től 11-ig. És egytől egyik olyan bunkó, taj parasztok voltak! . Amúgy ti nem vettétek észre?

Figyelt kérdés
+ némelyik asszisztens is azt hiszi hogy ő sz*rta a spanyol viaszt.
2011. okt. 4. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
22%

19:16

Csak fizesd vissza, amit beléd illetve az oktatásodba fektettünk, oszt Isten áldjon, eredj!

"egyre újabb és újabb baromságokat hoztok fel. "

szerinted.....

"Semmivel nem leszek szarabb ember, ha nem itt, hanem olyan helyen gyógyítok, ahol megbecsülnek és megfizetnek."

Majd megbecsülnek, ha te is megbecsülöd a másikat és annak véleményét nem baromságnak értékeled, mert nem egyezik a tieddel.

"Szarabb" ember, hogy a te szavaiddal éljek, akkor vagy illetve leszel, ha nem értékeled a többi ember munkáját és erőfeszítéseit, hanem fogod magad és eltünsz a diplomáddal jót somolyogva a markodba, hogy na ezt megszerztük, hisz megfizették anyáink, apáink a képzésemet, most már nincs rájuk szükségem, miért feccöltek belém? úgy kell nekik!

2011. okt. 6. 19:58
 62/78 anonim ***** válasza:
86%

Mint már a másik medikus mondta, ha anyám és apám adóját összeadom, bizony már biztosan kijön belőle a képzésem ára.

De akár vissza is fizetem, ha lehet részletben. Végül is a külföldi keresetből még arra is futná.

De persze akkor fizesse csak vissza az összes olyan ember, aki nem abban az ágban dolgozik, amihez diplomája van. Meg az összes, aki elment külföldre. Mert ugye nem csak orvosok vannak ám:)

Aztán meg nagyon jó lesz nektek sok sok pénzzel, és nulla orvossal. De nem baj, majd jönnek orvosok Romániából meg kitudja honnan:)

Nem tartanám baromságnak más véleményét, ha érvelne. De te nem érveltek:) Ti ahelyett, hogy bármire válaszolnátok, vagy felhoznátok újabb érveket, elterelitek tök más irányba a dolgot. Jönnek a "de a pedagógusok..." meg a "szar orvos leszel" kommentek.

De olyan sok épkézláb érvet még nem hallottam.

Akkor szedjük csak össze: miért is nem érdemel egy kezdő orvos 90 ezer forintnál többet?

2011. okt. 6. 20:07
 63/78 anonim ***** válasza:
35%

"Belőlem remek orvos lesz..."

De azt ugye tudod, hogy azért, mert valaki odaírhatja a neve elé, hogy "Doktor", attól még nem lesz ORVOS, a szó nemesebb, nagybetűs értelmében.

2011. okt. 7. 06:48
 64/78 anonim ***** válasza:
48%

20:07

"Mint már a másik medikus mondta, ha anyám és apám adóját összeadom, bizony már biztosan kijön belőle a képzésem ára."

Más meg nem számit, ugye? már akinek anyja apja esetleg nem tudta összedobni a tehetséges gyereke képzésére a pénzt...?

Akkor esetleg félre is tehettek apukádék pénzt a képzésedre és akkor nem kell aggódnod a visszafizetés miatt..

Ha elolvastad volna az előzményeket akkor észrevehetted volna, hogy már kétszer is rögzitve lett, hogy az összes felsőfokú végzettségű emberről van szó, már ami a visszafizetést illeti. Legyél kicsit alaposabb, mert a hibás diagnózis később akár halálhoz is vezethet!

2011. okt. 7. 07:01
 65/78 anonim ***** válasza:
48%

szégyeld magad!

"Aztán meg nagyon jó lesz nektek sok sok pénzzel, és nulla orvossal."

Tanultunk, remélem, a hozzáállásotokból elég sokat és bizony nagyon kellene vigyáznunk, hogy kit részesitünk a jovőben közpénzen diplomában!

2011. okt. 7. 07:05
 66/78 anonim ***** válasza:
31%

El vagyok képedve rajtad!

Igen lehet, hogy majd jönnek átmenetileg máshonnan orvosok, de megoldjuk a saját orvos képzést is remélhetőleg!

Ami az épkézláb ötletet illeti,

valóban, olvasd el figyelmesebben az előzményeket, érdemes!

Valószinűleg amilyenek a te hozzászólásaid, ezek miatt született ez a topik is!

2011. okt. 7. 07:14
 67/78 anonim ***** válasza:
31%

"miért is nem érdemel egy kezdő orvos 90 ezer forintnál többet?"

Ezt például hol olvastad???

Sokkal de sokkal többet érdemel az orvos, pontosan ugyanúgy, ahogy sokkal többet érdemel a tanár, a mérnök stb...

2011. okt. 7. 07:19
 68/78 anonim ***** válasza:
35%

19:52

"Erre elfelejtettem reflektálni. Azért abba is belegondolhatnál, hogy te nem látsz bele az eü-be, mégis véleményt formálsz róla. Nem gondolod, hogy kicsit kompetensebb vagyok a témában?"

Tudod?: a tojást sem te tojod, de azért nagyon jól meg tudod állapitani, hogy büdös-e?

Az egészségügyet érintve, mi is résztvevői vagyunk, jobban mint te,mert mi tartunk el titeket és nem ti minket!

Ezt azért ne feledd! És aki a pénzt a vonóba fűzi, az rendeli a zenét és nem forditva!

2011. okt. 7. 07:36
 69/78 anonim ***** válasza:
35%

18:55

"Más országokban amúgy miért van a legjobban megfizetett emberek közt az orvos ha közszférás, és miért nagy a társadalmi megbecsültsége?"

Miért nem mentél "más országba" tanulni???

vagy tanulni itt - más pénzén - azt igen, de utána irány a "más ország"?

A társadalmni megbecsültség mértéke csak és kizárólag rajtatok múlik!!!

2011. okt. 7. 07:42
 70/78 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem én voltam az, aki nem olvasta el az előzményeket. Elég érdekes is volna, mivel ugye a topic elejétől irkálok.

De már rájöttem, hogy teljesen felesleges. Nekem teljesen mindegy, hogy egy vadidegen, ismeretlenül megítélő emberke mit gondol rólam. Hálistennek elég sokan mondták már, hogy jó orvos lesz belőlem, és kár, hogy még soká fogok végezni, mert szívesen jönnének hozzám. Olyan emberek, akik ismernek, és nem pár hozzászólásból ítéltek meg. Azt hiszem le is zárhatjuk ezt a vitát, mert nektek hiába írunk le bármit, le sem szarjátok, át sem gondoljátok, csak kiforgatjátok.

De azt azért még egyszer elmondom, hogy engem ANYÁM taníttatott, nem ti. Ő is befizette szépen azt az adót, sőt, ő még a tankönyveimet is kifizette. És még egyszer elmondom, hogy NEM rám költik azt az egy milliót félévente, hanem arra, hogy fenntartsák belőle a klinikákat, ahová TI mentek, ha betegek vagytok.

De ha már olyan nagyon marhára irigyli vki tőlem ezt, akkor miért is nem ment el az orvosira? Élvezhetné, hogy az ország legdrágább képzésére jár.

2011. okt. 7. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!