Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet agykárosodása annak,...

Lehet agykárosodása annak, aki egyszer begyógyszerezte magát?

Figyelt kérdés
Elég átlátszó a kérdés,így bevallom,én gyógyszereztem be magam 15 évesen(mostmár 22 éves felnőtt vagyok)és kíváncsi vagyok,hogy a koncentrációs zavar ennek a következménye lehet-e,vagy felléphet-e emiatt valamilyen agyi károsodás..azt gondolom,hogy a májamnak nem tett jót.Baj lehet,ha későn vették észre,2 nap múlva,és nem volt gyomormosás?Ugyanis 2 nap alatt állandóan hánytam,majdnem kiszáradtam,de helyrejöttem,és nem volt szükség orvosi kezelésre,pszichológuson kívül.Mindez 7 éve volt,de még mindig tartok tőle,hogy maradt valami következménye...
2011. okt. 1. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondd el a félelmedet a háziorvosnak,minden bizonnyal be fog utalni vizsgálatokra.És akkor legalább megnyugszol
2011. okt. 1. 19:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Pontosan mit értesz "görcsös roham" alatt? Epilepsziás rohamod volt?
2011. okt. 1. 19:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik a mágneses rezonancia vizsgálat..csak meg kéne tudnom,hogy hol csinálnák meg.
2011. okt. 1. 19:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Dehogy epilepsziás roham..rángatózott a lábam,nem tudtam leállítani,remegett az egész testem,meg a hányást se tudtam visszatartani.De tudatomnál voltál,teljes mértékben!
2011. okt. 1. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
hú és most jól vagy?
2011. okt. 1. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Az mri tényleg fantasztikus, de javaslom ne magadtól menj el, hanem valahogy szerezz beutalót, mert jó 30 ezer forint egy vizsgálat minimum(teljes test mri 100 fölött van). Bár jobb lenne ha lenne egy radiológus ismerősöd, mert akkor nem kéne annyit várnod se :), mert biztos egy-két hónap lesz amire sorra kerülsz. Nyáron volt egy beteg a kórházban, ahol gyakon voltam, és tumor miatt küldték volna el egy hasi ct-re, és közölték velük, hogy azt hiszem októberben lett volna következő időpont(júliusban kért időpontra). Aztán persze meglett oldva a dolog, de tényleg nem egy két nap a várakozási idő... Bár ha ráérsz :)
2011. okt. 1. 21:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát hamár 7 évet vártam,pár hónap nem számít :)De nem tudom hogy tudnék beutalót szerezni,nem otthon lakom a bejelentett lakcímemen,szóval nehezen jutnék el a háziorvosomhoz.Lehet hagyom az egészet,ha ki is derül,hogy lett maradandó károsodás,nem hiszem,hogy bármit tudnának velem csinálni.Köszönöm a kérdést,de milyen szempontból érdekli a kérdezőt,hogy jól vagyok-e?Lelkileg még most se vagyok jól,az akkori félelmem,amit gyerekfejjel éreztem,beigazolódott.Munkanélküli vagyok,nem lett belőlem senki,pedig karrierépítésről álmodtam.Fizikailag se vagyok túl jól,alacsony a vérnyomásom(90/60)és sokszor szédelgek,nagyon aluszékony vagyok,és nem tudok odafigyelni semmire,csoda hogy az egykori vizsgáimon átmentem..de igazából az alacsony vérnyomás legyen a legnagyobb bajom :)Szerintem lelkileg meg senki nincs jól a mai világban,de nem akarok átmenni politizálásba.Még időbe ki akartam szállni,hogy a mostani helyzetemet elkerüljem,ezért akartam meghalni,és még most se vagyok valami életvidám,de muszáj tűrni,mert mindenki ezt teszi.Viszont alig várom,hogy lepörögjön az életem,irigylem az idős embereket,akiknek már nincs sok hátra,és szívesen lennék sok gyógyíthatatlan beteg helyében...
2011. okt. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!