Lehet agykárosodása annak, aki egyszer begyógyszerezte magát?
Figyelt kérdés
Elég átlátszó a kérdés,így bevallom,én gyógyszereztem be magam 15 évesen(mostmár 22 éves felnőtt vagyok)és kíváncsi vagyok,hogy a koncentrációs zavar ennek a következménye lehet-e,vagy felléphet-e emiatt valamilyen agyi károsodás..azt gondolom,hogy a májamnak nem tett jót.Baj lehet,ha későn vették észre,2 nap múlva,és nem volt gyomormosás?Ugyanis 2 nap alatt állandóan hánytam,majdnem kiszáradtam,de helyrejöttem,és nem volt szükség orvosi kezelésre,pszichológuson kívül.Mindez 7 éve volt,de még mindig tartok tőle,hogy maradt valami következménye...2011. okt. 1. 19:10
2/17 anonim válasza:
Nem! Fiatal voltál, fejlődő korban. A szervezeted rég "elfelejthette".
3/17 anonim válasza:
azért nem ilyen egyszerű,kedves második. Vannak olyan gyógyszerek,amelyeknek a túadagolása oxigénhiányos állapotot idézhet elő az agyban. Ebben ez esetben a károsodás maradandó
4/17 A kérdező kommentje:
Cataflam volt pár db,de nagyrészt Algopyrin meg Hova,mind a kettőből 1 dobozzal.Nem erős gyógyszerek,de elég volt ahhoz,hogy görcsös rohamom legyen...
2011. okt. 1. 19:22
5/17 anonim válasza:
Mi ez a marhaság, hogy fejlődő szervezetre nem káros? Adj egy nyolc éves gyereknek rendszeresen minden szart és meglátod mennyire felejti el a szervezet... Fejlődő korban minden hatványozottan káros... Amúgy szerintem ettől nem lett maradandó baja az agyadnak, de még a májadnak se, ha csak egyszeri volt.
6/17 anonim válasza:
Ezek egymás hatását erősítő gyógyszerek, valamin a cataflam túadagolás okozhat agyvérzést. Akkoriban csináltak neked MR-t?
7/17 anonim válasza:
Éppen az egyszeri történés miatt írtam azt, amit írtam. A Hova egy veszélytelen szer /régen Hovalettennek hívták/, növényi alapanyagból, enyhe nyugtató.
8/17 anonim válasza:
ezt a hülyeséget kedves Második!! Éppen, mert fiatalkorban volt, érhette nagyobb károsodás a kérdező agyát. A szervezet, főleg a az agyi sejtek nem felejtenek. Azok, ha károsodnak nem regenerálódnak, nem termelődik újabb belőlük.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem csináltak velem semmit,nem vittek orvoshoz,mert már 2 nap eltelt.Helyette pszichológushoz vittek..de mi az az MR?
2011. okt. 1. 19:32
10/17 anonim válasza:
mágneses rezonancia vizsgálat. Nagyoyn jó az agy ereinek feltérképezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!