Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van itt olyan aki valamikor...

Van itt olyan aki valamikor begyógyszerezte magát?

Figyelt kérdés
Főként az érdekelne, hogyha valaki esetleg nagy mennyiségben nyugtatót vett be, hogy érezte magát, és hogy mi lett belőle
2010. okt. 31. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
többször is, de soha nem öngyilkossági szándékkal, hanem hogy ne kattogjak és tudjak aludni.
2010. okt. 31. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nálam az egész úgy kezdődött h 1 átlagos napon felkeltem, teltek az órák vhogy kiborultam azon h régebben észrevettem magamon h több a női hormon bennem, fiú létemre. És emiatt érzékenyebb vagyok, mint az átlag férfi.. Ezen olyannyira kiakadtam és megijedtem h b*zi leszek vmikor, h beszedtem hírtelen 1 levél Contramalt ittam rá végül azon kaptam magam h nagyon fejbe vert szószerint olyanvolt mintha 1 bábu lennék. Csak feküdtem

Lehet mentőt hívtak volna, itthon ha meglátnak de az volt a célom h meghaljak nem az h csak kiüssem magam, végülis már mind1 mert csak addig tartott a szomorúság.. Már el is felejtettem.

19/F

2010. okt. 31. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy te nem tervezed ezt!
2010. nov. 1. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz én a semmitől vagyok ilyen lölött?
2010. nov. 1. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Na ugye-nem lölött hanem lökött!!
2010. nov. 1. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul ereztem magam, elajultam, de amikor "vizszintesbe" kerultem a foldon, egy ido utan magamhoz tertem, de meg mindig nagyon rosszul ereztem magam. Rajottem, hogy ez igy nem lesz jo, tobbet kell bevennem, vagy ki kell hanynom mind, de pont akkor ert haza a hugom es nem akartam, hogy ugy lasson, szoval nem mentem ki meg tobb gyogyszerert es nem is hanytattam meg magam. Ez delutan 3 ora korul tortent, kozben hazaert az egesz csalad, en meg orakig szenvedtem a szobamban ebren, aztan elaludtam. Masnap reggel meg elindultam az iskolaba, azt mutattam a csaladnak, mintha mi sem tortent volna. Uton a suliba hanytam eloszor, de akkor mar keso volt, csak nehany nagyon pici feher tablettamaradekot hanytam ki, a nagyja felszivodott. Aztan utkozben meg egyszer hanytam, meg az iskolaban megegyszer. Aztan harom napig olyan kaba voltam, nem tudtam tartani a fejem, szedultem, kavargott a gyomrom. Azota ugy erzem, le vagyok lassulva egy kicsit, biztos valami agykarosodast okozott a cucc. Biztosan nem tudom, mert senkinek nem szoltam errol, orvos nem latott. Ez volt az egyik ongyilkossagi kiserletem, meg volt egy eset, amikor nem is igazan akartam meghalni, csak ugy unalomuzes keppen vagdostam a karomat, amig annyi vert veszitettem, hogy korhazba kellett vinni. Azota (kb 6 eve) nem probalkoztam ilyenekkel es soha tobbe nem is fogok. Nem mintha nem lennenek nagyon szar idoszakok az eletemben, nem is a rossz elmenyek tartanak vissza, hanem az, hogy megtanultam; mindig lesz jobb is.
2010. nov. 8. 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Miből vettél be, és mennyit?
2010. nov. 8. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ajánlanám, nekem volt egy ismerősöm kétszer tette ezt meg, mind a kétszer pasi miatt. Aztán agy-in-sorvadása lett, amit még müteni is csak külföldön lehetett volna, és nagyon sokba került volna, az eredmény még igy is kérdéses volt. A mütétre nem került sor és az egész ember elsorvadt. Egy szép derék csajból mire hosszu szenvedés és ágyhoz kötöttség (majdnem 10 év) után meghalt annyi volt az ágyban mint egy 10 hónapos csecsemő. Elsorvadt. Ezt akarod??? Munkatársam volt, és amikor meglátogattam két hétig lelkibetegje voltam.
2010. nov. 9. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Még az előbbihez: Ő sem akart meghalni egyik esetben sem, miután megtette elájult, bevitték a kórházba és kimosták a gyomrát. Aztán járhatott a pszichiáterhez, aztán meg agyvizsgálatokra, mert állandóan fájt a feje, ott fedezték fel nála a visszafordithatatlan agy-in-sorvadást.
2010. nov. 9. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon nehéz gyógyszer túladagolásban meghalni!!!

Rettenetesen bosszant a kérdésed! Nyilván fel akarod hívni magadra a figyelmet, és ennyi.

Inkább menj és játszadozz a kis barátaiddal!

2010. nov. 9. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!