Ha felvágom a csuklómon az ereimet és nem megyek orvoshoz akkor meghalhatok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 20:40
31/46 anonim válasza:
Felfoghattam volna én is így a dolgot ,csak ha már ilyen kérdést valaki feltesz akkor biztosan gondja van.Találkoztam már hasonlóval de a válaszából rögtön kiderült,hogy csak szórakozik .A problémáknál szerintem nem számít az ,hogy ki milyen korú mert csak azt a helyzetet látja amiben most van.Nem tud előre tekinteni rögtön,hogy majd 10-év múlva mit fog erről gondolni.És nincs olyan ember aki ezt ne élte volna át,de ha valaki ártani akar magának akkor az már elég húzós dolog.
32/46 A kérdező kommentje:
8.30 igazad van tini vagyok... de hidd el nem kicsi a baj... sajnos... és egy másik kommentelőhöz is szólnék aki kicsi lánynak hívot... nem vagyok lány
2011. szept. 28. 14:42
33/46 anonim válasza:
Akkor pláne erősebbnek kell lenned!!!
Tudod, a férfiak sokszor "csak befelé" sirnak!
34/46 anonim válasza:
Szia !! hogy telt a napod .????
35/46 A kérdező kommentje:
szia, volt már jobb napom is, neked?
2011. szept. 28. 20:57
36/46 anonim válasza:
Szaladgálós napom volt most hogy vagy?
37/46 anonim válasza:
Olvastam,hogy lecsajoztak.Eszembe sem jutott valahogy éreztem habár lehet,hogy azért mert 3-öcsém van.Az egyik most 14-éves.
38/46 anonim válasza:
Tényleg kinek okoztál gondot.Viszont azt már mondtad,hogy lenne rá lehetőség rendbe hozni.Miért nem megy?
40/46 anonim válasza:
Hallgasd meg You Tube -Mindig van remény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!