Ha felvágom a csuklómon az ereimet és nem megyek orvoshoz akkor meghalhatok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 20:40
11/46 anonim válasza:
Hát igen ilyenkor jönnek a gondok.Nem írod le mi történt? Nem tudjuk valahogy megoldani itt ülök a válaszodra várok!!
12/46 A kérdező kommentje:
ha nem sértödsz meg akkor nem írom le ide, bocsi, lehetne segíteni rajta csak áá mind1 tudni kéne a részleteket is... csak azt ide nem szivesen írom le
2011. szept. 27. 22:08
13/46 anonim válasza:
Oké értem nincs gond.De nehogy nekem csinálj magaddal valamit!!!!!
14/46 A kérdező kommentje:
miért? mégis kinek hiányokznék? :'( csak egy felelötlen hülyével lenne kevesebb...
2011. szept. 27. 22:15
15/46 anonim válasza:
Na látod Például itt vagyok én!M
16/46 A kérdező kommentje:
nem is ismerjük egymást... bár most egyedűl rád számíthatok
2011. szept. 27. 22:19
17/46 anonim válasza:
Itt most ez nem számít csak tudd a párom félig lebénult szó szerint féllábbal a sírban van .Van két lányom most van időm netezni,és még is veled beszélek. Pedig nekem is van gondom.Hát igen is számítasz!
18/46 A kérdező kommentje:
ez jó esik hogy van akinek számítok
2011. szept. 27. 22:25
19/46 anonim válasza:
Most azon gondolkoztam,hogy miért választottam a te kérdésed.De amiket írtak neked az valami veszedelem. Senki meg nem kérdezte volna azt,hogy miért.Annyi elmebajos ember van.
20/46 anonim válasza:
Elfelejtettem .. most miért nem okoskodnak bele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!