Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha felvágom a csuklómon az...

Ha felvágom a csuklómon az ereimet és nem megyek orvoshoz akkor meghalhatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 20:40
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
ők a kérdésemre válaszoltak és nem törődnek mások bajával, de egy idegen embertől nem is nagyon várom el hogy könyörögjön az életemért...
2011. szept. 27. 22:34
 22/46 anonim ***** válasza:
2-napja vagyok ezen az oldalon de,hogy itt mi van csak ámulok .Még egyedül te vagy aki normális!!!Igaz a kérdésed elég furi volt.
2011. szept. 27. 22:40
 23/46 A kérdező kommentje:
én ma regisztráltam. és én is eléggé meglepődtem az oldal használóin. és ugyan ezt viszonzom mert eddig egy "normális" emberrel se találkoztam, rajtad kívül, de viszont most megyek megpróbálok pihenni egy kicsit. köszi szépen hogy melettem voltál több ilyen ember kéne a világra mint te, további jóéjszakát
2011. szept. 27. 22:43
 24/46 anonim ***** válasza:
Na ez egy jó ötlet,ha gondolod holnap beszélhetünk.?
2011. szept. 27. 22:45
 25/46 A kérdező kommentje:
holnap délután, és így este felé tudok csak net közelébe jutni de szivesen beszélgetnék még
2011. szept. 27. 22:46
 26/46 anonim ***** válasza:
Oké jó éjszakát!
2011. szept. 27. 22:47
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

Írásodból ítélve bőven a tini éveidet taposod...

Ezeknek a mai tinédzsereknek (is) annyi és olyan komoly probklémáik vannak, komolyan.

Drágaságom: Amíg ki nem kerültél az életbe, addig csak a kis felépített világodban mozogolódsz. Csak még nem találkoztál IGAZI problémákkal, így egy ilyenen kikésülsz.

2011. szept. 28. 08:30
 28/46 anonim ***** válasza:

kicsi lány! ne keseredj el nagyon, biztosan nagyon súlyos a problémád, de muszály megoldanod!!! Mindenkire szükség van, rád is, még annyi jót és hasznosat tehetsz majd az életben és annyi embernek lesz szüksége rád!!!!

Tudom, hogy hülyén hangzik ez most, de le kell küzdeni a nehézségeket!! Gondolj bele hányan vannak akiknek sokkal súlyosabb gondjaik vannak: nyomorék, gyereke halálos beteg, had ne folytassam.

Nagyon szoritunk érted és légy erős, ne csinálj butaságot, amit aztán nem lehet visszacsinálni!!!!!

2011. szept. 28. 09:44
 29/46 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszoltunk. ha igazán segítséget akarna akkor leírná mi történt és nem egyből ilyen kérdést tenne fel. Sok embernek van problémája, leírják mi történt és mit tegyenek. a családi kapcsolatok tele vannak ilyennel.

Az én párom is probálkozott nem hiányzok senkinek címmel (nála inkább pénzügyi gondok voltak) kapott is utána három nagy pofont: egyet tőlem, egyet az anyjától és egyet a bátyjától. a többi pofonokat meg a barátaitól...

szóval azt te nem tudhatod hogy kinek hiányoznál. Arról nem is beszélve hogy lehet hogy a jövöben pont rád vár valaki akinek az életét megmenthetnéd, de nem fogod tudni mert öngyilkos akarsz lenni.

2011. szept. 28. 09:59
 30/46 anonim ***** válasza:

Bűntudatból kárt okozni magadnak idiótaság.

Az érzelmek újabb embert kényszerítenek a halálra. :D

2011. szept. 28. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!