Holnap kapok oltást a suliban! Nagyon félek! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
13/l hetedikes oltás lesz, nem hatodikos, azon már tavaly túlestem. :// de azt mondják, hogy a holnapi nagyon fog fájni. :/// SEGÍTSÉG!2011. szept. 20. 14:55
11/13 A kérdező kommentje:
de hogy van ez? haodikban, hetedikben és nyolcadikban is kapunk 2 oltást? nemááár! a bátyám csak hatodikban és nyolcadikban kapott. :((((((
2011. szept. 20. 20:16
12/13 A kérdező kommentje:
nem kaptuk meg, mert még az ÁNTSZ nem küldte meg az iskolánknak az oltóanyagot! (:
2011. szept. 21. 15:30
13/13 anonim válasza:
Fuck Yeah ÁNTSZ :D
Én egy hónapon belül kapom, szintén a hetedikest, az sajnos izomba megy :( Végül is úgy döntöttem próbálok nem ráparázni, előtte boldogsághormonokat kell termelni és ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!