Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek? Van egy fiú (akivel mellesleg egy suliban járok)hogy egy jó ideje füzöget és nem érti meg hogy nem akarok vele összejönni, hogyan értessem meg vele h kopjon le?
Mert akármit mondhatok sérthetem is meg minden de nem fogja fel, Ő engem akar de én nem...
Ő 19 én 16
Kedves első kommentező ----te nem vagy normális.
Ha te szerelmes lennél valakibe és ő lenézne téged levegőnek,neked az hogy esne?Jaj,perzse gondolom saját tapasztalat te is már gondolom csinaltal ilyet pasikkal,játszadozol az érzelmekkel.Meg mi az hogy flörtölj a haverjával?És mi van ha a kérdezőnek nem tetszik a haverja ,de közbe a haver bele esik.
Szoval annyit mondok hogy maskor gondolkozz el miket beszélsz.
Amugy a kérdésedre a válasz: Kezdj el terjeszteni a suliba egy pletykát róla!Lényeg hogy minnél több ember tudjon róla.Ha megtudja hogy te voltál,megutál örökre,és gondolom egy fiu nem fog megverni egy lányt :-)
kedves 00:48as igazad van.. a haverja se tetszik sőt..igaz összeakart velem jönni,ezt megtudta az a személy ki olyan szerelmes belém s összevesztek... hát én küldhetem Őt melegebb éghajlatra is,de annzi volt..megfogadom a tanácsod és elterjesztek 1 pletykát...:D
köszönöm szépen a válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!