Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy a...

Mit tehetnék az ellen, hogy a suliban ne pletykáljanak rólam?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó természet vagyok,utálok a középpontban lenni.Ebből kifolyólag az osztálytársaim sokszor piszkálnak,hogy legyek már kicsit beszédesebb és közvetlenebb.A külsőm miatt sok fiú próbál közeledni hozzám és természetesen,ha valamelyik szóba elegyedik velem,nem küldöm el a francba,elbeszélgetek vele.Ugyanígy van a lányokkal is egyébként,ha valaki kezdeményez,szívesen beszélgetek vele.Amint elkezdek beszélgetni egy hímneművel,másnap már olyan pletykákat hallok,hogy járok az illetővel.Ebben a félévben már 6 fiúval boronáltak össze,csak azért,mert néha beszélgetünk.Olyanokat is kitalálnak,hogy parókám van,miközben eredeti a hajam,ők maguk is láthatták,mert sokszor piszkálják..honnan vesznek ilyen sok hülyeséget?Múltkor elsírtam magam a munkahelyemen,mert hallottam,ahogy 2 osztálytársam éppen engem pletykál ki..aztán mikor meglátták,hogy könnyes a szemem,jöttek oda,hogy miért sírok,szeretnék egy zsepit?

Én ezt már nem bírom:(.Mit csinálok rosszul?Ne álljak szóba fiúkkal?Ahh..

2010. dec. 19. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van. A pletyka ellen nem tudsz tenni semmit.
2010. dec. 19. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
legyél beszédesebb, nem kell mindig de azért kezdeményezz teis hameg pletykálnak menny oda ha pl. fiú akk mond neki hogy: inkább teis keresnél egy lányt ahelyett hogy engem kibeszélsz. :) ha lány akk: nekem legalább van barátom te meg egyedül öregszel meg :) vannak ijenek, vagy viszaszolsz(nem pont úgy ahogy mondtam, vagy eltűröd és nem figyelsz oda. és szóba álhatsz fiúkkal.
2013. máj. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!