Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 lány a suliból, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány a suliból, nagyon tetszik nekem, eggyel alattam jár. Felvettem MSN-re, jókat szoktunk beszélgetni, de a suliban nem igazán tudunk dumálni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már 3 éve tetszik, bár 2 évig magam sem hittem el. Az utóbbi időben vonzódni kezdtem hozzá, egyre jobban szeretem és róla is szoktam álmodni. Mit tehetnék hogy komolyabb legyen a kapcsolatunk, hogy már ne csak chatbarátok legyünk?

14/f

2009. jan. 11. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele msn-en, hogy másnap suliban találkozzatok valamelyik szünetben. Ha ezt nem mered, akkor mondjuk csináld azt, hogy amikor a büfénél vagy valahol összefutsz vele mosolyogva(!) köszönj neki és kérdezd meg pl. h mit vesz, vagy hogy milyen órája volt/lesz. Így tudsz vele legkönnyebben beszélgetést kezdeményezni. ;)
2009. jan. 11. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg beszélj meg vele találkát. És legyél teljesen nyugodt. Ha msnen jót tudtok beszélgetni, akkor élőben sem lehet semmi gond. Annyi a lényeg, hogy ne játszd meg magad. Észreveszik a lányok, legalábbis megérzik, hogy valami nem stimmel. Csak természetesen. Persze ha nem megy, ne erőltesd. 14 vagy, nem kell semmit elsietni.
2009. jan. 11. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
tudod azvan hogy egy malomba evezünk:D velem is pont ugyan ez van igaz én 2 évvel fiatalabb vagyok:D szóval énis most próbálom rávenni magam arra hogy beszéljek vele csak olyan nehéz mert félek attól hogy ő ezt nem akarná és nem is az hogy égnék szal nem az lenne a probléma hanem az hogy már nem tudnék mit kezdeni magammal ha tudom hogy ugyse járna velem:Dmi is jól elvünk MSN en de a suliba nem nagyon beszélgetünk...sajnos de sulin kivül pl a barátnőivel...és a haverokkal ha ugy eggyüt vagyunk akkor viszont jól elhülyülünk:)és énsem tudom miért nem megy:Dnah mind1 sztem te is tedd azt amit én fogok: elé állok(nem MSN en:P) és ugy mondom meg neki...ugy sztem hatásosabb lessz:Dés ha nem? akkor ezvan sz*r lesz jó sokáig de ha nem teszel semmit az = azzal mintha elutasított volna jah és mikor elakarod mondani neki akkor ne szünetbe és ne hétfőn:D pénteken suli után hogy had rágódjon aznap valamin:D msn en meg tiltsd le ne tudjon aznap beszélni veled mert akkor lehet még nem gondolta át rendesen és nem jól sülne el a dolog:Dmeg mielőtt közlöd vele és miközbe közlöd vele nézz a szemébe ha nem nézel a szemébe akk gyávának fog tartani ami = 1 rossz pont...és ha eddig csak "jóbarátok" voltatok akkor lehet hogy ő a kettőtök kapcsolatára ugy tekint mint 1 jó barátságra és ez nehezítheti a dolgod:D sajnos:S sztem én ennyit tuttam irni:D majd ha eszembe jut még valami hasznos akk leirom ...by: mócsing X_X "Légy bátor mint, az oroszlán de, jámbor mint a dúká,,
2009. jan. 11. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
még 1 pici + mócsingtol x_x ha vele álmodsz meg egyre jobban teccik és már szeretnél tőle valamit akkor fogadd meg a a tanácsaim de ha csak beszélgetni amit kétlek:D(nah jó lehet 2 hétig csak beszélgetni:D)és még az hogy ha élőbe beszélsz vele...akkor egyre jobban elkezd majd tecceni neked:D (én tudom...de télleg:D)
2009. jan. 11. 22:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2009. jan. 12. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
MAjd mesélj.......
2009. jan. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!