Néhány férfi ismerősöm nem mindig mos kezet wc-zés után. Miért?
Mert úgy van vele, nem a kezét pisilte le. (Nő is van vele így...) Szerintem ez helytelen megközelítés.
Engem baromira zavar, ha egy pasi (vagy nő) wc után nem mos kezet - egyrészt megfogta a kilincset, a lehúzót, másrészt akárhogy is, ez az igényesség része a wc utáni kézmosás.
A legtöbb pasi amúgy szokott, de pisilés után csak vízzel, nem szappannal. Ugyanakkor van olyan férfiismerősöm, aki nem csak hogy alaposan kezet mos, de letörli illetve ha teheti, meg is mossa pisilés után a szerszámát. Szerintem ez nagyon helyes.
Előtte szerintem csak akkor kell, ha valamiért piszkos a kezed.
Az meg, aki sz...s után se mossa meg, (illetve egy-két tárgyat összefogdos, mielőtt elmegy kezet mosni), rohadtul igénytelen, egyenesen hányingert keltő. Meg fertőzésveszélynek teszi ki magát és környezetét. Fúj. Szerintem ezen a szokáson mindenképp változtatni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!