Fiús lányok? Van egy ismerősöm 19 éves lány jól néz ki meg minden. De belsőre olyan mint egy férfi.2 hete defektet kaptam. Aztán ott szerencsétlenkedtem.
mi a férfimunka egy defektes kerékben?o.O akinek jogsija van annak illik kicserélni egy kereket....
bár ha ez férfimunka, akkor te nem vagy férfi, ugye? XD
Ez most komoly kérdés? Mi a fenéért lenne hátrány?
Házépítésnél nekem kell a 63 éves apósomnak megtanítani, hogyan kell rendesen vakolni, fugázni, flexelni... :D
A párom örül, hogy nem neki kell egyedül szenvednie az ilyen dolgokkal 21/L
Szerintem lassan lassan kell is. A mai tini fiúk iszonyatosan el vannak lányosodva. Meg van fordulva a világ. A hatalmas női egyenjogúság következtében elkényelmesedtek a mai fiatal fiúk. Engedjétek meg, hogy ne használjam rájuk a férfi jelzőt.
Na most nem téged akartalak sértegetni kedves Kérdező, csak felvázoltam a kérdés kapcsán a meglátásom.
Be kell látnunk, hogy a plaza cicáknak megjelentek a hím változatai.
Nézzük a szélsőségeket.
Melyiknek örülsz jobban?
1., a csaj plázacica,és még mosogatni sem hajlandó,mert árt a műkörmének,vagy
2., ha sír a gyerek az autóban,szélvihar van és szakad az eső, defektet kap,és kicseréli az út szélén a kereket?
Én a másodikat választanám.
A szélsőségeket emlegetős vagyok.
Azt azért hozzátenném,hogy az én faterom míg az unoka aludt,odaállt az udvaron egy homokos részre,leengedte az egyik kereket(amivel a homokon állt),a pótkereket is, és szólt hogy ő aztán nagyon rosszul van,de gáz van,menni kéne az autóval, viszont a kerék lapos,cseréljem ki...
:-) Megtanultam,az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!