Fiús lányok? Van egy ismerősöm 19 éves lány jól néz ki meg minden. De belsőre olyan mint egy férfi.2 hete defektet kaptam. Aztán ott szerencsétlenkedtem.
Hát nem tudom, hogy a pasik hogy viszonyulnak ehhez, de én kimondottan büszke szoktam magamra lenni, ha olyan dolgokat meg tudok csinálni, amik miatt az ember általában oda szokott hívni egy pasit :) Sőt, direkt igyekszem az ilyeneket megtanulni, hiszen bármikor jól jöhet, a tudás sosem felesleges. A volt párom pl. hidegburkoló, tőle tanultam meg járólapot rakni. Na azt imádtam, amikor fürdőszobát csináltuk anyukámmal, és a család férfi tagjai feljárkáltak nézni, hogy mi ketten csináljuk, mert nem akarták elhinni :) De amúgy anyukám is ilyen, amikor gyerek voltam, mindig ő csinálta a szobafestést, sőt, amikor a padlószőnyegeket kicserélték műanyagpadlóra, akkor csak az egyik szobát csináltatta szakemberrel, a többit már ő maga egyedül, mert azt mondta, látta hogyan kell, innen már ő is tudja.
Én meg imádok azzal fittizni, hogy mi mindent elbírok, ha ismerősök költözködnek vagy építkeznek, én a legnagyobb örömmel megyek segíteni, meg bezsebelni az elismeréseket, amikor egyedül cipelészem a szekrényeket, vagy épp a cementes zsákokat. Főleg úgy, hogy ezt az alkatomból adódóan senki nem nézné ki belőlem :)
Jó, kereket nem tudnék cserélni, tekintve, hogy vezetni sem tudok, viszont kocsit mosni meg tankolni nagyon szeretek, ha valaki hagyja. És általában szokták hagyni :)
Most akkor én férfias lennék? Nem úgy nézek ki, szerintem sem, meg mások szerint sem. De abban a tekintetben lehet, hogy tényleg pasi vagyok, hogy az ilyen komolyabb munkákat szeretem csinálni, viszont házimunkával piszmogni utálok (egyedül a főzést szeretem), a teregetés pl. a halálom tud lenni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!