Az ecstasy-tól, mint drogtól be lehet punnyadni?
Figyelt kérdés
Én 2-t vettem be (csak kipróbálás céljából) egyik este, akkor alkohollal együtt és pörögtem ezerrel, jó este volt. Utána való nap a többiek menni akartak bulizni, én meg fáradt voltam, akkor is bevettem kettőt, hogy pörögjek és tudjak velük bulizni (ritkán látom őket). De másodjára nem tudtam pörögni úgy, gyenge voltam, csak néztem egy pontra, hallgattam a zenét és ültem... meg néha beszéltem, ha valaki hozzám szólt. De miért nem pörögtem? Azt hittem az ex erre való... nem akarom többször venni, elég volt, csak nem értem. Miért volt ez?2011. szept. 14. 02:43
1/5 anonim válasza:
Lehet h egymás utáni napon nem hat a tolerancia miatt? De ez lehet hülyeség..nem fogyasztottam még.
Menj fel daath-ra ott biztos tudnak segíteni.
2/5 anonim válasza:
Drogoztál? Igen de csak kiprobálás céljából! :)
3/5 anonim válasza:
Egyébként meg igen azért...
Az ecstasy akkor jó ha nem mindennap veszel be hanem vannak közte pár nap szünetek. :)
4/5 A kérdező kommentje:
ééééértem, köszi! :)
2011. szept. 20. 07:07
5/5 anonim válasza:
ez majdnem mindennél így van.
ha gyakran eszel csokit az már nem lesz olyan finom mintha ritkán ennél.
ha gyakran szexelsz akkor az már nem olyan élvezetes mintha ritkán csinálnád.
ugyan ez van a drogoknál is, sőt valamelyiknél úgy van hogy az első alkalom a legjobb és utána mindig egyre többet veszel be, de sose éred már el ugyan azt a hatást mint legelősször. ebből fejik a pénzt a dílerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!