Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik akkor hogyha...

Mi történik akkor hogyha valaki egyszer próbálja ki az ecstasy-t? És utána leáll ezzel az egészdologgal? Lelehet állni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
persze! egy kipróbálástól még nem leszel függő! de ha már mondjuk minden hétvégén/buliban vagy már csak, úgy a hétköznapokon is arra vágysz, az gáz...egy használattól semmi bajod nem lesz, csak ne keverdd!
2009. máj. 5. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Egyetlen egy bogyótól semmi bajod sem lesz, de ne próbáld ki, mert a hatása kb. 6 óra, de 3 napig nem tudsz aludni tőle, pörögni fogsz mint állat, sőt az is lehet, hogy előjönnek belőled olyan hajlamok, gondolatok, amit tiszta fejjel nem is gondolnál..
2009. máj. 5. 00:38
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
A halálos dózis az anyagtól függően akár 1-2 tabletta is lehet. Az illegális előállítás miatt a tablettáknak gyakran ismeretlen szennyezőanyag-tartalmuk van, ez tovább növeli a mérgezés veszélyét.Én kipróbáltam, és kicsit(sőt mint állat)paráztam,utaztam,stb.Lehet,hogy Te már egy tablettától is fűbe harapsz,ez nagyon szervezetfüggő!Van aki nem bírja a piát,lehet,hogy Te ezt nem bírod.Ha ki is próbálod fogyassz sok folyadékot,mert kiszáradsz.Én a helyedben hanyagolnám,szerintem hagyd a fenébe.Van aki 1szer kipróbálja és utána rákattan(hogy hű de jó),és a végén vagy bele döglik,vagy pszichiátriai beteg válik belőle(gyakori a skizophrenia és fajtái)!Sok drogos ismerősöm halt már meg főleg herointól és ecstasy-tól.Én még idejében leálltam,3éve tiszta vagyok.
2009. máj. 5. 01:04
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó vagyok!

Azt még el kell mesélnem,hogy bárban voltam,kb olyan másfél éve.Egy csaj kért vmilyen italt.Úgy gondolták,hogy milyen jó nő milyen jó a segge,meg olyan jó a melle,stb.Belerakták az italába az ecstasy-t és összeesett.Mentők mire kiértek addigra már halott volt,megállt a szíve.Innentől kezdve lehet találgatni,hogy 1szeri alkalommal taccsra tesz e vagy nem!

2009. máj. 5. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
hát ha utána tényleg "leáll ezzel az egész dologgal", akkor az esetek 99,99%-ában semmi sem történik. de sokan voltak már akik úgy tervezték hogy egyszer kipróbálják aztán "utána leállnak az egész dologgal" és mégsem úgy sült el ahogy tervezték, hanem mondjuk függők lettek, vagy épp az ecstasyról aztán átszoktak más drogokra is. persze van aki tényleg leáll. de azért érdemes előtte meggondolni komolyan.
2009. máj. 5. 03:41
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Attól is függ,hogy hány éves vagy???

ha idösebb,(teszem azt már benött a fejed lágya)akkor ésszel tudod magadnak mondani,hogy többet nem.Èn elözször 23 évesen próbáltam ki.ne mondjam jó volt,tényleg nagyon bepörget,de utánna....Nem bírtam aludni,az alkoholt kívánta a szervezetem,(sört,cigi)ugye másnap dolgoznom kellett menni délre.Hát ne mondjam....Utánna mág párszor vettem be .Persze nem egymás utánn,hanem kb 2 hónappal késöbb,meg rá egy hónapra.

Vigyázni kell vele nagyon....

ha jól érezted magad,akkor az eszed vágyni fog rá!!!!!!!!!!!!

Meg kell tudnod állni,hogy ne.2 éve nem vettem be semmit,de van,hogy néha azon gondolkozom,hogy milyen jó lenne hétvége´n..

Szóval ha egy módod van rá,ne próbáld ki,hogy ne tudd milyen.....

Vagy CSAK egyszer,semmi többet!!!!!!!

2009. máj. 5. 06:55
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Inkább igyál meg 2-3 felest!

Ki tudja, hogy a kétes forrásokból származó szerekbe miket tesznek bele vagy miket nem. Lehet, hogy mérget veszel és bele halsz, de az is lehet, hogy kidobsz egy-két ezrest préselt lisztért.

2009. máj. 5. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ,h a szervezeted h reagál rá.. Lehet,h nem bírja a gyomrod és kihányod,szóval az ex a nem vmi jó.Meg am szétharapod a szádat,jár a lábad,és aludni se tudsz egy hosszú buli után se,mert kattog az agyad.Az akaratodtól függ,hogy le akarsz-e állni róla,mert aki egyszer kipróbálta és tetszett neki,annak a következő buli alkalmával is kelleni fog.Én tavaly egész nyáron toltam keményen ezeket a partykat,afteroztem akár 3napig is alvás nélkül,de nekem volt utána egy erős indokom,hogy leálljak és azóta igaz sajnos megfordul a fejembe,de nem teszem többé.
2009. máj. 5. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha ki akarsz próbálni valamilyen szintetikus drogot a saját döntésedből akkor én nem az extasy-t javaslom, hanem a speedet. Először is mert magadnak tudod beosztani a mennyiséget, orrba felszívva perceken belül kifejti a teljes hatását és nem fogsz azon parálni mi lesz később, fog-e hatni, nem-e lesz túl erős. A spuriba nem tudnak és nem is szoktak túl sok dolgot keverni, maximum egy kis szódabikarbónát, hogy többnek tűnjöm. Ellenben az exbe mindent belekevernek amit lehet, a hatásfokozás és nem a súly/mennyiség növelése miatt. A hallucinogén szerektől kezdve az antidepresszánsokon át bármit tartalmazhat! A diszkós túladagolások nagy részét is a tabletták okozzák és nem a fehér por! A Magyarországon kapható tabik nagy része utcai szenny, én is félek tőlük pedig strapabíró szervezetem van és mind elméleti mind gyakorlati tapasztalatokkal bőven rendelkezem!
2009. máj. 5. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
jézuom....speedet..nagyobb hülyeséget nem tudnál neki ajánlani?? a speed egy SZAR. nem ér semmit. csak a diszkós suttyók speedeznek. akkor már inkább crystalt. ugyanúgy fehér por, csak...hát sokkal erősebb a hatása, de ha drogozni akarsz, akkor gondolom pont ezt akarod. ja persze M.o.-n nem olyan könnyű szerezni mint vacak speedet, dehát ez van.
2009. máj. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!