Mi történik akkor hogyha valaki egyszer próbálja ki az ecstasy-t? És utána leáll ezzel az egészdologgal? Lelehet állni?
Utolsó vagyok!
Azt még el kell mesélnem,hogy bárban voltam,kb olyan másfél éve.Egy csaj kért vmilyen italt.Úgy gondolták,hogy milyen jó nő milyen jó a segge,meg olyan jó a melle,stb.Belerakták az italába az ecstasy-t és összeesett.Mentők mire kiértek addigra már halott volt,megállt a szíve.Innentől kezdve lehet találgatni,hogy 1szeri alkalommal taccsra tesz e vagy nem!
Attól is függ,hogy hány éves vagy???
ha idösebb,(teszem azt már benött a fejed lágya)akkor ésszel tudod magadnak mondani,hogy többet nem.Èn elözször 23 évesen próbáltam ki.ne mondjam jó volt,tényleg nagyon bepörget,de utánna....Nem bírtam aludni,az alkoholt kívánta a szervezetem,(sört,cigi)ugye másnap dolgoznom kellett menni délre.Hát ne mondjam....Utánna mág párszor vettem be .Persze nem egymás utánn,hanem kb 2 hónappal késöbb,meg rá egy hónapra.
Vigyázni kell vele nagyon....
ha jól érezted magad,akkor az eszed vágyni fog rá!!!!!!!!!!!!
Meg kell tudnod állni,hogy ne.2 éve nem vettem be semmit,de van,hogy néha azon gondolkozom,hogy milyen jó lenne hétvége´n..
Szóval ha egy módod van rá,ne próbáld ki,hogy ne tudd milyen.....
Vagy CSAK egyszer,semmi többet!!!!!!!
Inkább igyál meg 2-3 felest!
Ki tudja, hogy a kétes forrásokból származó szerekbe miket tesznek bele vagy miket nem. Lehet, hogy mérget veszel és bele halsz, de az is lehet, hogy kidobsz egy-két ezrest préselt lisztért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!