Mik történhetnek, ha valaki életében először próbálja ki a füvezést?
Figyelt kérdés
Félreértés elkerülése miatt: nem én vagyok az a személy, egy ismerősöm tervezi, szeretném elriasztani tőle.2010. febr. 19. 19:37
1/6 anonim válasza:
nekem volt egy osztálytársam, aki azt mondta, ő már füvezett, majd mikor beleszívott egy pár slukkot a jointba, utána 1 órán keresztül hányt:S utána nem akart többet
2/6 anonim válasza:
Legrosszabb esetben is csak hányás lesz, amúgy meg egy egyszeri alkalomba senki nem halt még bele! Ha utána meg megtetszik neki, és gyakrabban fogja csinálni, akkor sem biztos, hogy rossz ember, meg hogy rászokik!
Van 1 ismerősöm, már foga sincs, annyit drogozott fiatal korában, most meg gyerekei vannak, férje, szép ház minden, teljesen normális életet él, szóval nem feltétlen kell elítélni mindenkit, aki kipróbálja.
Régen is ugyanúgy, lehet apád is csinálta, csak nem mondja...
3/6 anonim válasza:
Én kétszer vagy háromszor próbáltam, semmi különöset nem éreztem, se jót, se rosszat. Nem is kívántam többet, pedig egyéb függőségekben szenvedtem akkor.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem éreztél semmit, akkor igazából minek próbálják ki? Minek csinálják? (Most nem a függőkről beszélek)
2010. febr. 19. 20:28
6/6 anonim válasza:
Leginkább semmi nem történik mikor először vki kipróbálja. Én nem is emlékszem milyen volt mikor először kipróbáltam. Rég is volt, de annyira maradandó élményt nem hagyott bennem. A múlthetiekre viszont emlékszem az faja volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!