Ez alvajárás? Férjem az elalvástól számított 20-60 percen belül "felébred" és látni vél dolgokat, nézi percekig, próbálja megfogni.
Ilyen velem is volt, nyúltam az asztalon valami felé, de valahogy nem jutott eszembe, hogy mi az. Próbáltam mondani, de nem értették, hogy mit akarok, én viszont azt hittem teljesen ébren vagyok. Azt mondták, feküdjek vissza aludni, és majd reggel elmondom mit akartam. Vissza feküdtem, reggel meg kérdeztem, hogy miért nem adták ide azt a pohár vizet, amit kértem? Azt mondták: Miért, azt kérted?
Kicsit furcsa volt.
De amúgy valami olyasmi van szerintem, hogy túl hirtelen aludtál el, és még nem alszik az agy teljesen, és "félig ébren van".
Én ilyenről hallottam.
Ilyen velem is volt, nyúltam az asztalon valami felé, de valahogy nem jutott eszembe, hogy mi az. Próbáltam mondani, de nem értették, hogy mit akarok, én viszont azt hittem teljesen ébren vagyok. Azt mondták, feküdjek vissza aludni, és majd reggel elmondom mit akartam. Vissza feküdtem, reggel meg kérdeztem, hogy miért nem adták ide azt a pohár vizet, amit kértem? Azt mondták: Miért, azt kérted?
Kicsit furcsa volt.
De amúgy valami olyasmi van szerintem, hogy túl hirtelen aludtál el, és még nem alszik az agy teljesen, és "félig ébren van".
Én ilyenről hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!