Reggel óta fáj a barátom mellkasa szívtájékon. Mitől lehet ez? Lehet összefüggés a két héttel ezelőtti ecstasy fogyasztással?
Figyelt kérdés
A "hülye drogos" jellegű válaszokkal ne is fáraszd magad, csak mosolygok egy jót. :)2011. márc. 8. 13:52
1/10 anonim válasza:
Simán lehet. Nekem egyszer koffeinmérgezéstől volt hasonló, ez is erős stimuláns, emeli a vérnyomást, megterheli a szívet. Azóta nem merek kávézni. A barátod is jobban tenné, ha nem élne drogokkal, főleg nem stimulánsokkal, úgy látszik nem bírja a keringése, simán szívrohamot kaphat!
2/10 anonim válasza:
Igen. Napokon keresztül annyiszor igyon egy pohár vizet, ahányszor csak tud. Nem egyszerre sokat, hanem sokszor egy-egy pohárral. (Zárójelben: ezekkel a dolgokkal kapcsolatban soha, semmin ne mosolyogj egy jót.)
3/10 anonim válasza:
Én a helyetekben ezerrel húznék a kórházba, EKG-t csináltatni, mielőtt infarktust kap vagy már kapott.
Ez nem mosolyognivaló.
4/10 tetris válasza:
Tökéletesen igaza van az előttem szólónak. Ennek fele sem tréfa, nyomás az orvoshoz, mert lehet ez egy infarktus is!!!
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baja azóta, bár elmondása szerint enyhén még mindig érzi. Tényleg érdemes akkor elmenni EKG-ra?
Ha az ekitől van, akkor miért majd' két hét után jött ez? Nem értem... :/
(a mosolygást pedig a bunkókra írtam)
2011. márc. 8. 18:31
6/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem is először élt ilyennel. Bár igaz, most többet használt. (100mg helyett 150mg)
2011. márc. 8. 18:36
7/10 anonim válasza:
Na, ha ilyen ügyesen használja, következnek hamarosan az ugyanilyen ijesztő és iszonyat fájdalmas fejgörcsök is, pedig eddig az sem volt. Az egészben a borzasztó, hogy a fizikai tüneteket észreveszi, de a pszichéseket persze nem. (Megint zárójelben, tényleg nem a semmiért nevezik őket hülye drogosnak, ezen azért elgondolkodhatnátok.)
8/10 A kérdező kommentje:
Pszichés tünetek? Mire gondolsz?
2011. márc. 9. 16:15
9/10 anonim válasza:
Én nem mosolyognék azon, hogy a szerelmem droghasználó, de nem vagyunk egyformák...
10/10 A kérdező kommentje:
Na, most vannak az egyik válaszoló által prediktált fejgörcsök. Érdekes, hogy megint kb. 2 héttel utána jelentkezik kellemetlen fizikai tünet. (bár nem 100%, hogy van összefüggés, ez még bőven a tűrhető kategória)
A pszichés tüneteket, ha van egy kis időd, kérlek fejtsd ki! Sehol nem találni ezekről leírást a szokásos dolgokon (érzelmi kötődések, depresszió) kívül.
2011. jún. 13. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!