Mi a vércsoportod? Az enyém "B, , Pozitív (Kíváncsi vagyok tényleg ritka-e az enyém)
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 10:59
31/38 anonim válasza:
Átlag minden hetedik ember,de mivel a romák ritkábban adnak vért,ezért lehet átmeneti hiány belőle.
32/38 anonim válasza:
A+ amint látom majdnem a leggyakoribb.
33/38 anonim válasza:
Az enyém A du-variáns (vagy D-variáns). Egyszer A-, egyszer A+ vagyok.
A csajom A-, a három fiunk 0+, A+ és A-, a két A-s egy ikerpár.
Na erre szabjatok vércsoport-diétát ;-)
35/38 anonim válasza:
nekem elsőnek volt egy kis probléma a véremmel, aszonták hogy vmi új a vércsoportom, még most is kutatják hogy mi hasonlít az én véremhez :///
36/38 anonim válasza:
Megközelitőleg:
A+:az emberek 33%ának van
0+:az emberek 30%ának van
B+:az emberek 12%ának van
A-:az emberek 8%ának van
0-:az emberek 7%ának van
AB+:az emberek 6%ának van
B-:az emberek 3%ának van
AB-:az emberek 1%ának van
A
adhat:A,AB
kaphat:A,0
B
adhat:B,AB
kaphat:B,0
0
adhat:A,B,AB,0
kaphat:0
AB
adhat:AB
kaphat:AB,A,B,0
Persze pozitiv csak pozitivnak adhat,negativ pedig csak negativnak.
37/38 anonim válasza:
Az IWIW-en is kering évk óta egy körlevél az állítólag rendkívül ritka B+ vércsoportról és sokan bekajálják és továbbküldik,én is többször megkaptam már,csakúgy mint azt hogy a Mars bolygó idelátogat hozzánk,akkorának látjuk mint a holdat,stb.,az emberi hülyeségnek nincs határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!