Mi lehet az oka a kiütéseimnek? Gyanakszom az ágyi poloskára, de mivel csak feltételezés, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A neten tünetek alapján keresgéltem, hogy mi lehet az oka a hirtelen megjelenő kiütéseimnek a combomon, ami tulajdonképpen egy kis piros folt, a közepén egy erős piros pontocskával. Az ágyi poloska csípése eléggé hasonló az én problémámhoz, de nem vagyok biztos benne. A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy ezek a poloskák képesek ruhán keresztűl is csípni, és hogy lehet az hogy ha éjjel agyonnyomnék egyet(aminek nagy a valószínüsége forgolódás közben), miért nem találok az ágyban valami jelét ennek.
Segítsen az akinek már volt problémája ágyi poloskával, hogy biztosra tujam, hogy ez az, vagy más a probléma. Előre is köszi.
Hát lényegében viszket, csak az elején kenegetem ilyen mentolos kenöccsel, nem szeretném ha heg maradna utána, igyis borzasztó nehezen múlik el :(
De ha csípés lenne, akkor nem csak itt-ott kellene legyen egy pár? Vagy előfordulhat, hogy egy tenyérnyi felületen akár 10 kiütés is legyen?
A poloskacsípést először a bőrgyógyászok is allergiának
vélik. A pontos diagnózist az éjszakai villanygyújtás
adja. Hajtsa fel a takarót és megláthatja a tetteseket.
Gyorsan szaporodik,a bútorok, konnektorok,képek,parketta
rések... a búvóhelyei.
Lantos Imre eg. gázmester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!