Pathológia?! Kíváncsi vagyok, hol nézhetném meg.
Figyelt kérdés
Lehet betegnek tűnök,de nem vagyok az ! :) Hogyan , hol jelentkezhetnék a Szegedi intézetbe hogy megnézzek egy boncolás ?2011. szept. 15. 14:49
1/3 anonim válasza:
Mennyi idos vagy? Nem egyszeru, de nem lehetetlen es nincs ezzel semmi problema.
17 evesen hasonloan ereztem, es besetaltam egy Bp-i korhazba, es eloadtam a keresemet, amin elegge meglepodtek, de nem kuldtek el sem, tehat megnezhettem, s egy boncolasnak lehettem a tanuja akkor. Persze azert keszulj fel, mert nem biztos, hogy birni is fogod.
2/3 anonim válasza:
Jelentkezz az orvosi egyetemre és juss el a harmadévig.
Egyébként tudtommal ilyen helyre nem engednek be külsősöket. Max akkor tudsz boncolást nézni, ha van vmi ismerősöd a patológia intézetben vagy vmelyik kórház proszektúráján, aki hajlandó bevinni.
De ha nem felejtem el, majd megkérdem vmelyik gyakorlatvezetőm. De szerintem felejtős:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi a válaszokat.
2011. szept. 26. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!